2777
2789
عنوان

دلم برای هر کی میسوزه همون بلا سرم میاد چراا

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 22 پست
وای منم همینطوریم🥲🥲🥲

خیلی بده

دوست دارم از ته دلم یه خدایا شکرت بگم  اما نمیشه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
مثلا دیروز یکیو دیدم تصا‌ف کرده بود خیلی دلم سوخت خودم تصادف کردم

من اینجوریم  یکی  جلوم بگه من مریضم 

منم مریض میشم 

یا بگم فلانی گناه داره یا دلم واسش بسوزه 

یه بلای سرم میاره پشیمون میشم گفتم این گناه داره 

یا یه حرکتی میزنه متوجه میشم اونجور که من فکر میکنم مظلوم نیست 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خداوند قهارهاز. هر کس به بنده ش مهربان ترهمثلا نیاز نداره من برای کسی دلم بسوزه بگم‌خدا چرا اینو ...

چه جالب میشه بگی این شرح از کجا خوندی کتابی یا مقاله خوندی قشنگ بود 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
چقدر قشنگ توضیح دادی عزیزم 🙏

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چه جالب میشه بگی این شرح از کجا خوندی کتابی یا مقاله خوندی قشنگ بود

نه عزیزم

من خودم خیلی پرس و جو کردم.از ادم هایی که علم این رو داشتم‌سوال کردم 

جست و جو کردم

می گن هر کس رنجی. که داره می کشه خداوند بزرگ براش مقدر کرده ، تو این رنج رشد می کنه و به نتیجه ای خواهد رسید که صد البته این نتیجه نباید قطعا دنیوی باشه

می گن هیچ وقت برای کسی دلسوزی بیش از حد و بی جا نکنید

فقط بگید خدا کمکش کنه

و اشتباه برداشت نشه

این به معنی بی توجهی نیست 

مثلا من فردی می بینم که گرسنه ست و غدا نداره یا لباس نداره

نگم به من چه 

خداوند براش مقدر کرده

در حد توانم کمک می کنم ولی دلسوزی و زجه موره و خدا چرا فلان کردی نعوذ بالله خدا چطوری دلت اومد و ... این حرف ها نباشه

مثلا وقتی می بینی خواهرت 

مادرت

خاله ت

همسایه ت مشکلی داره در حد توان کمکش می کنی ناراحتش هستی

ولی اینکه تماما بشی دنبال چون و چرای  فلسفه ی رنج کشیدنش بشی فایده ای نداره و فقط جذب خودت می کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نه عزیزممن خودم خیلی پرس و جو کردم.از ادم هایی که علم این رو داشتم‌سوال کردم جست و جو کردممی گن هر ک ...

چقدر قشنگ ایکاش اینها تو تاپیک بذاری بخونیم حیف این همه معلومات قشنگ داری یه تاپیک براش نزنی 🥹

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
چقدر قشنگ ایکاش اینها تو تاپیک بذاری بخونیم حیف این همه معلومات قشنگ داری یه تاپیک براش نزنی 🥹

عزیز دلمی   

شما لطف داری

این حرف ها معمولا مخاطب نداره