2777
2789
عنوان

این دختره غزل چقدر با عکساش فرق داره😳

| مشاهده متن کامل بحث + 8519 بازدید | 70 پست

اینقدر بدم میاد عکس مردمو تو سایت عمومی چند هزار نفری منتشر میکنین

بعد باز از ترس انتشار نشدنش ، سریع پاک میکنین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این با این همه ادیت و فیل.   تر بازم زشته

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

عکسا پیجشو ببینی میفهمی چه فرق داره

فرق که داره زیاد 

تو افشاگری زاویه و سایه ندارع صورتش دماغشم اویزونه 

ادیت پوستشو بهتر زاویه هارو روشن تر کرده 

خواهر دیدم طرف با یکی قرار می‌ذاره می‌ره میبینه طرف کچل بوده با ادیت برا خودش مو میذاشته 

اینکه دیگه بلاگره😑😂😂

اینقدر بدم میاد عکس مردمو تو سایت عمومی چند هزار نفری منتشر میکنینبعد باز از ترس انتشار نشدنش ، سریع ...

وااا خوبی شما ؟؟؟!!! بابا طرف خودش بلاگره اصن شما میدونی بلاگر یعنی چی 🥴

فرقی نداشت اونقد

جدی میگی😐😂😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
جدی میگی😐😂😂

اره من منتظر بودم بی فیلترشو بزاری دیدم خمش یکی بود😑

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
وااا خوبی شما ؟؟؟!!! بابا طرف خودش بلاگره اصن شما میدونی بلاگر یعنی چی 🥴

اصلا فهمیدی من چی گفتم 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

باورم نمیشه بعضیا میگن فرق نداره 😐🤦‍♀️😂😂مگه میشه به بیناییتون شک میکنم

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
2810