2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون شوهرمه😑😂و بعد هزارتا اسمی که انتخاب کردیم دقیقه اخر که هی پدرشوهرم که میخواست تو گوش پسرم اذان بگه میگفت شاهان من دقیقه اخر گفتم نچچچ میرااان

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من هیچ اونی نداشتم اگر داشتم هم مگه خول بودم این چیپ بازی ها چیه بری اسم یک گاو بذاری رو بچت

دقیقا 

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده

اون کسی که بخوای بعداً اسمشو روی بچه‌ات بذاری اگه آدم لایقی بود می‌موند میشدد بابای بچت

انگل

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
اون شوهرمه😑😂و بعد هزارتا اسمی که انتخاب کردیم دقیقه اخر که هی پدرشوهرم که میخواست تو گوش پسرم اذان ...

کاش میگفتی نچچچچ

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
کاش میگفتی نچچچچ

کاش نمیگفتی نچچچ

حس میکنم این چیزا ۹۹درصد تو واقعیت اتفاق نمیوفته و همش واسه رمان و کلیپای تو مجازیه و الان اکثرا اسم ...

ما فکر می‌کردیم بردار شوهرم با یکی از دخترای فامیل اوکیه و همو میخوان ،خیلی با هم در تماس بودن ،تا اینکه دختره ازدواح کرد ...

خواهر شوهرم که زایمان کرد به اصرار برادر شوهرم اسمش رو گذاشتن ****.

حالا اون دختره هم بارداره و میخواد همون اسم**** رو بزاره رو بچش ،گفته از مجردی  این اسم رو دوس داشتم...

و ما مطمن شدیم خبری بینشون بوده 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
کاش نمیگفتی نچچچ

من بدنیاش اوردم پس حق خودم بود اسمشو انتخاب کنم😎😂البته اول اخر اسمش با همسرم یکیه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اره میخواست اسم دوست دخترشو بذاره خیال میکنه من گاوم نمیفهمم منم نذاشتم گفتم تو شکم منه منم انتخاب م ...

ب نظرم دهنش رو نبسته ،رسما دوختی براش  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

من حالا از نوجوونی اسم محمدصادق رو دوست داشتم. نمی‌دونم چرا ولی حس خوبی بهم میداد. حس غرور و شخصیت و علم و تقوا و... همه چی همزمان😅

حالا هیچ داستان عشق و عاشقی هم با کسی نداشتم فقط از این اسم خوشم میومد دوست داشتم بعدا ازدواج کردم بذارم رو پسرم.

زد و سنتی همسرم اومد خواستگاری اسمش محمدصادقه😅

دیگه پسرمو گذاشتیم محمدباقر 

ولی به دوستای دبیرستانم میگفتم ازدواج کردم اسم شوهرم محمدصادقه، همه میگفتن تو مگه این اسم و دوست نداشتی که بذاری رو پسرت؟!

خیلی کار زشت و بی معنیه

اگه هنوز اونقد به بلوغ فکری نرسیدین که

همچین کاریو نکنین لطفا ازدواجم نکنین

زندگی بچه بازی نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

عشق اولم شوهرم بود دیگه اسم پسرم هم انتخاب جفتمون هست 

ولی دوست هم‌دانشگاهیم با یه پسر از دانشگاه  دوست بودن و ازدواجی ،یهو بینشون بهم میخوره و دوستم اسم پسرش رو می‌ذاره همون یارو 

اگر بجه دار شم اره ی داستان کوچولو داره ولی عاشقانه نیست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
2810