2777
2789

اره اسم بچه هام داستان داره

اولی رو به عشق امام حسین گذاشتم امیرحسین

دومی رو باز به عشق امام حسین گذاشتم علی

چون امام حسین گفت( ۳تا پسر دارم اسماشونو گذاشتم علی

علی اکبر

علی اوسط

علی اصغر

اگه ۱۰۰تا پسر داشتم بازم اسمشونو میذاشتم علی)

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منو بگو تا چند صفحه خوندم دیدم چند نفر گفتن اره و فلان. کلی تعجب کردم. نگو همه شون اصلا نگرفتن قضیه ...

قضیه چیه؟!

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستای من باباش عاشق خالش بوده ولی خالش ازدواج میکنه بعد باباش میاد مادرشو میگیره این که دنیا ...

اسم خاله چی بود

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سال اول ازدواجمون با همسرم رفتیم قم اونجا با یه آقایی آشنا شدم که دلم بدجور واسش رفت 🥹🥹 اونجا تصمیم گرفتم اگه خدا بهم پسر داد اسم اون آقارو بزارم رو پسرم که هرروز با صداکردنش عشق کنم 

خدا بهم پسر داد اسمش شد ابوالفضل هم اسم  اون آقایی که 1400سال پیش دستاشو تو راه قرآن و دین داد و امروز دل هزاران نفر به عشقش میتپه 

اینم داستان اسم پسرم

گلم من ناراحتیم ازین بابت بود چون به عقیده شما این تفکر شرکه ، پس برای من هم اشتباه میدونید در حالی ...

ن گلم من هیچوقت هرگز ب هیچ دینی بی ادبی نمیکنم مثال زدم قشنگم 

خودم چندسال پیش انجیل رو خوندم سر ی جریانی متحول شدم ینی میخواستم ۱۰سال قبل دینم تغییر بدم و مسیحیت و حضرت عیسی رو دوسدارم تحقیق کردم کتاب خوندم دینم عوض نکردم شیعه موندم و اعتقاداتم محکمترم شده ولی بشدت هم علاقه و احترامم ب ایشون پیامبرتون زیاده ❤️

حتی تو اون روایتی ک ایشون درباره جسد ی سگ ب حواریون گفتن چ می‌بینید اونا از بوی بد و ...گفتن ولی حضرت عیسی گفتن هیچکدومتون نگفتین چ دندان‌های زیبایی داشت 

خب دین ایشون دین محبت و دوستی هست و زیباییها رو میدیده❤️من از علاقه ای ک ب پیامبرتون دارم خواستم ذره ای شبهه شرک با پیروانش نباشه چون اونام بنده خدان ما هم بنده خداییم 🌹

قصدم ناراحت کردنتون اصلا نبود فقط احساس وظیفه بود بازم مرسی عزیزم نظرمو خوندی و پاسخ دادی 

موفق و شاد باشی گلم🌹

ن گلم من هیچوقت هرگز ب هیچ دینی بی ادبی نمیکنم مثال زدم قشنگم خودم چندسال پیش انجیل رو خوندم سر ی جر ...

ممنونم ازتون منم براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم 

همه ما بنده و فرزند خدا هستیم چون خداوند تنها صاحب اختیار و سرپرست ما در این جهان اند

خوبی ها برای شما❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

سال اول ازدواجمون با همسرم رفتیم قم اونجا با یه آقایی آشنا شدم که دلم بدجور واسش رفت 🥹🥹 اونجا تصمی ...

منم یبار رفتم قم 

تقریبا ۸سال پیش اونجا از ی گناه بزرگم توبه کردم و خداروشکر هنوز سر توبه ام هستم تو حرم حضرت معصومه بود

خ قشنگه اسم آقا ابوالفضل رو تو زندگیت جاری کردی هرروز ب یادشی منم نیت دارم برای بچه اسم ائمه بزارم تا خدا چی بخاد و قابل بدونه

اره یه داستان نفرت انگیز داره

شوهرم اسم خاصی مد نظرش نبود تا لحظه اخر هی نظرش عوض میشد

ولی من از اول دلم میخواست آرش باشه

اخرشم نذاشت آرش 

بعدم گفت حالا اسم بعدی رو تو انتخاب کن البته اگه پسر بود جز آرش هر اسمی خواستی بذار

یعنی طوری از اسم بچم متنفرم که چیزای دیگه صداش می کنم مثلا پسرم، مامان و .... عجیب اینه که فقط وقتایی که از دستش عصبانی هستم اسمش رو صدا می کنم 

داستان بده ماله منه فک کنم خیلی بد بود اسم اون اسم پدرشوهرمم بود ولی بسختی تونسم شوهرم راضی کنم ک اسم پدرشو نزاره ولی خب هنو مابچه دارم ننشدیم 😑خوب بازم ترس دارم ک یروز منصرف بشه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

2810