2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بوغوسیان و مسیحی هستم عزیزم

عزیزم با احترام اگ اشکالی نداره میتونی محبت کنی کلمه پسرخدا رو از امضاتون تغییر بدی مثلا پیامبر مهربانی یا حضرت عیسی مسیح بنویسی البته اگ میشه مرسی مهربونم🙏❤️❤️

منو بگو تا چند صفحه خوندم دیدم چند نفر گفتن اره و فلان. کلی تعجب کردم. نگو همه شون اصلا نگرفتن قضیه ...

چرا فکر کردی نفهمیدن اینجا همه ملتفت اند🤣🌈

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

چرا فکر کردی نفهمیدن اینجا همه ملتفت اند🤣🌈

ولله یکی گفت خودش گفت اسممو بذار. کاشف به عمل اومد امام حسین رو میگه

یکی گفت خواستن بذارن فلان، چون سخت به دنیا اومدم شد بیسار (به نظرش این یه داستان بود)

سلام ..

داستان من برای خودم خیلی جالبه ..

میدونم منظور اسی چیه و ربطی نداره حرفام ولی دلم خاست داستانمو بگم .

۱۱ سال بچه دار نشدم خیلی اذیت شدم موش آزمایشگاهی شدم واقعا دوسال اخر رو بیخیال شدیم و گفتیم خدا خودش صلاح رو بهتر میدونه ... 

هیچوقت یادم نمیره ماه رمضون بود و فردا عید فطر بود 

بیدار شدم چند لقمه سحری خوردم نماز رو خوندم و خابیدم بلافاصله خاب دیدم پدر شوهرم ک فوت کرده اومد تو خابم و من توی خاب داشتم سوره ی یاسین رو میخوندم 

ی گوسفند سفید بهم داد گفت اینو قربونی کن مبارکت باشه 

باخنده پرسیدم چرا اونم خندید و رفت .. فردا روز عید تموم شد و شبش خابیدم و دیدم ی پسر بچه بغلمه ک نمیدونستم بچه کیه ولی اسمش یاسینه.

فرداش برادرم صبح زود زنگ زد نگران شدم چون اونموقع صبح کسی زنگ نمیزنه

گفت اجی ی خاب دیدم ..

گفت خاب دیدم اومدی خونمون ی پسر بچه بغلته و اسمش یاسینه توروخدا اگه بچه دار شدی پسر بود اسمشو یاسین بزار ..‌ 

ب حدی اونروز من گریه کردم ک فقط خدا میدونه 

سوره ی یاسین خوندنم توی خاب 

با بردارم ی خاب مشترک ک اسم بچه یاسینه 

و قربونی ک پدرشوهرم بهم داده بود .. 

هنوزم با یادآوریش گریه میکنم ..

رفتم بیرون پیاده روی کنم بوی پیاز داغ از تو یه خونه پیچیده بود تو کوچه ب شدت حالم بد شد 

۱۱ سال بی بی چک استفاده کرده بودم و منفی بود میترسیدم باز امتحان کنم 

دلو زدم ب دریا رفتم خریدم و درکمال ناباوری دوتا خط افتاد با صدای بلند گریه میکردم کل آپارتمان خانوما اومدن دم خونه و گفتم حامله م ..و بعدش مامان و خاهر و خاهرشوهر و جاری و مادرشوهر  و شوهرم و هرکی تونستم با گریه زنگ زدم و گفتم ... 

الانم ۹ سالشه و اسمش یاسین 

خدا دامن همه ی کسایی ک چشم انتظار بودن مثل من رو سبز کنه 

الهیی امین 🤲❤

ببخشید اگ بی ربط بود اما یهو دلم خاست تعریف کنم 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
آره میخواستن اسممو بزارن آتوسا خیلی پرخطر به دنیا اومدم هفت ماهه به دنیا اومدم شد فاطمه

خداروشکر عزیزم. توفیق اجباری نصیبت شد. چه اسم زیبایی♥️

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
سلام ..داستان من برای خودم خیلی جالبه ..میدونم منظور اسی چیه و ربطی نداره حرفام ولی دلم خاست داستانم ...

عزیزم الهی شکر

چقدر قشنگ 🫂💔💔

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
همسرم وقتی باردار بودم اصرار داشت بزاریم سلین که من مخالف بودم و برایم مهم نبود اما وقتی دختر دوس صم ...

نه سلین مد شده 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2810