2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحال شدم عزیزم از هم صحبتی با شما حالم گرفته بود ممنونم پسرم دو هفته ست مریضه خیلی اعصابم خورد بود ...

خدا سلامتی بده عزیزم بلا دور باشه   انشالله چراغ دلت بشه

منم خیلی خیلی حالم گرفته از چند جا مشگل دارم. خودمو مشغول کردم غروبم پانیک شدم  خدا خیر بده اسی رو. تاپیکش خوب شد واسمون 

دو سال واقعا خیلیه

❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بنظر من اینا همش توهمات ذهن مریضه مگه اسلحه گذاشتن رو سر اون پسر یا دختر حالا ک دلباخته یکی ذیگه ای باید ب زور اینو بگیری اونم ب زور گرفته و چون عشقشو فراموش نکرده اسم اونو گذاشته رو بچش 

اگه واقعا عاشق همن یا خودشونو جز بدن و باهم ازدواج کنن یا اگه با یکی دیگه ازدواج کردن توهم ناکامی نزنن

۱۴۰۰سال پیش توکربلابه شهادت رسید

فک کنم اطلاعاتت اشتباهه مگه سه ساله بود ؟ مگ امسال ما سال 1403 نیستیم ؟ پسر ادمای سه ساله چطور جنگیدن؟ 

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 
خدا سلامتی بده عزیزم بلا دور باشه انشالله چراغ دلت بشهمنم خیلی خیلی حالم گرفته از چند جا مشگل دارم ...

انشالا ب امید خدا حالش خوب بشه ممنونم عزیزم از دعای قشنگت 

انشالا همه بچه‌ها همیشه سلامت باشن مخصوصا بچه های گل شما ...توکل ب خدا کن یقین داشته باش خدا همیشه حواسش بهت هست عزیزم مطمئن م بزودی اتفاقات قشنگی برات میوفته❤️

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
دوست دختر دوران دانشگاهش

چجور فهمیدی ؟ از قبل میدونستی

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 
2810