2777
2789
وای حاجی الان فهمیدم 🤣🤣🤣🤣 نگو خواهر

قربونت برم فدا سرت 🤣🤣🤣

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آره مامانم وپزشکم ویکی دونفردیگه

چرا من متوجه هیچی نمیشم؟ یعنی چی کی اونه اون کیه چی کی گفتی

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه برا ما تصویر داشت آره بردش. 😂

خوشحال شدم عزیزم از هم صحبتی با شما حالم گرفته بود ممنونم 

پسرم دو هفته ست مریضه خیلی اعصابم خورد بود دارو هم نمیتونه بخوره تا میدم جون ب لب میشم 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
مگه چیکارا کرده درسته ادم وابسته میشه و خیلی طول میکشه که از یادت بره

فک میکردم عاشقمه.  ۲سال باهم بودیم  چقددر توی ذهنم رویا بافتم چقدر حرفای قشنگ میزد نگاهای عاشقانه میکرد. فک میکردم دیگه محاله کسی پیدا شه مثل این  که اینجوری منو بخواد. اما نشد. 

سال ۹۵ همه چی تموم شد منم افسرده شدم چن ماه. 

بعدشم واسه اینکه فراموشش کنم زود ازدواج کرردم

۸سال گذشته اما از یاد من نرفته. 

ینی خدا جواب این کارش رو میده؟ 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
عزیز شما هم بلاتکلیفی مثل اینکه میخوای نظر سنجی کنیم ی اسم برات انتخاب کنیم اسم کاربری تو میگم ،😘

نه عزیزم گذاشتم دیگه نمیشه عوض کرد 😂

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چرا باید وقتی کنار یک ادم دیگ میخوابیسرتو رو بالشت یکی دیگه میزاریبچت از شوهرتهخونه و زندگی که داری ...

دلم خاس حرفاتو قاب بگیرم ، بهرحال اسکرین گرفتم هرروز میخونمشون 🤍 کاشکی چن سال پیش این متنو میخوندم زندگی زمین و اسمون فرق میکرد با الان.....

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 

وای یکی از فامیلامون اسم اونی که باهاش به شوهرش خیانت کرده بود رو رو بچش گذاشت و مشکل اینجاست که فقط من خبر دارم اونم اتفاقی فهمیدم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
عزیزم خدا حفظشون کنه💙

منم بگم داستان اسم رو  میرفتم سونو گرافی. عکس ی پسر بچه زیبا رو بنر بزرگ زدن. داخل خیابون مسابقه قرآن اول شده بود خیلی خوشم اومد از چهره ش از اسمش 

هر بار میرفتم دکتر. اون عکسو می‌دیدم 

دخترم 

ی مغازه سال فروش بود با شوهرم رفتیم مقنعه بخرم   اسمش خیلی خوشمون اومد دو تامون .  بعد ۱۳سال شوهرم گذاشت رو اسم دخترم

2810