2777
2789
سلامت باشی، قسمت شما

حالا این ک نه 

ولی یه صدای بلوتوثی یه مدت اومده بود ی صدای نکره ک‌مثلا بچه ها رو می‌دزدید و... اسمش هم ممد کالی بود منه دیوونه برای ترسوندن پسرم استفاده میکردم البته ب شوخی ها ولی خداییش از سمندون ترسناک تر بود 😂

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا این ک نه ولی یه صدای بلوتوثی یه مدت اومده بود ی صدای نکره ک‌مثلا بچه ها رو می‌دزدید و... اسمش ه ...

ممد قلی رو میگی 

آره خیلی ترسناک بود. با اون چشاش 

نه من ب بچه م نگفتم اصلن 

ولی ی بار شهرستان پدرشوهرم گفت بخواب ممد قلی میاد گفت با چی میاد اینقدر سوال پرسید پدر شوهرم. رفت خوابید 

خداروشکر منم دارم شجاع میشم. بچه بودم از سمندون وحشت داشتم میرفتم تو اتاق بعد از لایه در نگاه میکرد ...

شانس ما حتی کارتون هامونم عجیب غریب بودن یا ترسناک یا همه  یتیم و بی مادر

نه داستان اون مدلی اما

اسم دخترم قرار بود صبا باشه که هم به اسم خودم بیاد هم اسم باباش اما چون شب یلدا به دنیا آمد گذاشتیم یلدا

پسرم و هم چون دکتر منو جواب کرده بود گفته بود دیگه بچه دار نمیشم نیت کردم اگر بچه دار شدم و سالم بود پسر شد بزارم محمد که باز یه داستانی آمد جلو و شد محمد مهدی و اگر دختر شد باز اسم ائمه بزارم

چقدر ذهنت پاکه خواهرم 😂🫂

وای حاجی الان فهمیدم 🤣🤣🤣🤣 نگو خواهر

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
ممد قلی رو میگی آره خیلی ترسناک بود. با اون چشاش نه من ب بچه م نگفتم اصلن ولی ی بار شهرستان پدرشوهرم ...

تصویر نداشت مال ما 

فقط صدای ممد کالی بود 

چ خوب پس اومده پدر شوهرت رو برده😂😂😂

خیلی مسخرس😂😂😂اسم یه چیزخل رو که یرووووزی توی زندگیت بوده و اومده گند زده به باورهات و آیندت و ... ...

مگه چیکارا کرده

درسته ادم وابسته میشه و خیلی طول میکشه که از یادت بره 

آره والا ، نه قشنگی، نه رنگی ، یکی یتیم یکی کنیز یکی یتیم خونه یکی بی مادر یکی زن بابا خاک تو سرشون

،والا همه دنبال مادر می‌گشتن دل ما رو‌ خون کرده بودن

2810