2777
2789
عزیزم 💙

مرسی 🩵هیچ جوره هم نمیشه عوضش کرد 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

مجردم 

اما یه آدم چطور وجدانش رو خفه میکنه و این ظلم رو در حق بچش میکنه اسمش یاد یه رابطه کهنه باشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم چنان عاشق همسر بشی که یادت بره یا عاشق بچه ت بشی که بخوای اسم خودشو داشته باشه

بنظرم اینم ی نوع خیانته زن و مرد هم نداره

ک کنار همسری باشی ک ازش بچه داری

ولی اسم عشق سابقت رو بزاری رو بچه و هربار ک صداش میکنی فکر یکی دیگه بیاد تو سرت

چرا باید وقتی کنار یک ادم دیگ میخوابی

سرتو رو بالشت یکی دیگه میزاری

بچت از شوهرته

خونه و زندگی که داری به لطف شوهرته

خورد و خوراکت با شوهرته

تموم چیزارو با شوهرت امتحان کردی

سفر با شوهرت رفتی

رستوران با شوهرت رفتی

کسی که بهت یک جون داده که تو به دنیا اوردیش 

کسی که شوهرت شده حتی به یک مرد دیگه فکر کنی هم انگار بهش خیانت کردی و بنظر من نفر قبلی لیاقت اینو نداره که به کسی که اومده گرفتت و باهات ازدواج کرده و زندگی برات ساخته خیانت کنی نفر قبلی اگه لیاقت داشت یک کار میکرد باهات زندگی کنه نه اینکه بخوام اسمشو رو بچم بزارم

بنظرت نفر قبلی ارزش داره که به شوهرت خیانت کنی و اسم اونو بزاری رو بچت؟  

اینطوری یعنی هربار بچتو صدا میکنی یکبار داری خیانت میکنی به همسرت

نه هرگز شوهرم اولین مرد زندگیم بود ، هیچ اونی هم نداشتم هیچوقت، البته به عشق آقام حضرت عباس علیه السلام اسم پسرمو گذاشتم امیرعباس.

ازینکارها هم نکنید نون یکی رو نخورید عشق یکی دیگه رو تو دل تون نداشته باشید، شاید اسم همون دخترتونم داستان شوهرتون باشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
آره میخواستن اسممو بزارن آتوسا خیلی پرخطر به دنیا اومدم هفت ماهه به دنیا اومدم شد فاطمه

چقدر ذهنت پاکه خواهرم 😂🫂

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چرا باید به کسی بعله بگم و ازش بچه دار بشم  درحالیکه فکرم جای دیگست ؟؟؟

برای کسی که از انسانیت بویی برده چنین چیزهایی خیانت محسوب میشه

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بگو خیلی زرنگی تو اسممو بذار. رو دخترت

اون دخترنداره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

داستان داره ولی داستانش یه داستان عاشقانه بین منو باباشه

مگه اسکولم اسم بچمو تحت تاثیر گذشته انتخاب کنم 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810