ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دورنگ نباش و باهرکسی طرح دوستی ریختی رنگ عوض نکن که اینکار هنر نیست فکر نکن که خیلی زرنگ هستی برای اینکه اسمت همه جا برده شود دست به هرکاری نزن .عشق ورزیدن و محبت کردن هنر است اگر به حیله های خود ادامه دهی پشیمان میشوی همت کن و راهت را عوض کن
ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
حاضرید برای رسیدن به نیات خود هر کاری بکنید رسیدن به حاجات برای شما محال است ولی توکل به خدا کنید هیچ کار سختی نبود که آسان نشود از دوستانتان کمک بگیرید دردتان را به دیگران بگوید شاید به شما کمک کنند.دلتان نمی شکند خدا نیز کمکتان میکند