2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما پوستت ژنتیکی خوبه خوشگلم❤️😭خوشبحالت برو نماز شکر بخون واسه پوستت من تو آرزوی پوست بدون جوش و لک ...

من دست نزدم و اصلا دکتر نرفتم زمان جوش فقط یخ و خیار همین پوستم خنک کرد جاشم برد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

هر شب تونر پوست ویتامین سی ضد جوش 

هفته ای یکبار ماسک صورت گردو 

تو حموم از ماسک مو استفاده میکنم هفته ای دوبار روغن تراپی میکنم موهامو با روغن نارگیل و روغن رزماری 

هرشب تقویت مژه استفاده میکنم 

بعد حموم هم بستنی مو

دیگه همین 

من دست نزدم و اصلا دکتر نرفتم زمان جوش فقط یخ و خیار همین پوستم خنک کرد جاشم برد

منم یخ و خیار زدم ولی خب خوب شد ولی از بین نرفت کامل ، نمیدونم بخدا چه غلطی کنم خوب شه پوستم هر راهی بگین رفتم تا جایی که در توانم بود هزینه کردم خوب نشد که نشد

منم یخ و خیار زدم ولی خب خوب شد ولی از بین نرفت کامل ، نمیدونم بخدا چه غلطی کنم خوب شه پوستم هر راهی ...

مال من به مرور رفتن یخ درمانی ادامه دادم کامل رفت 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بعد از سال ها کول باری از تجربه ، تست محصولات گرون خارجی و ایرانی اینارو: فوم صورت ژنوبایوتیک، ابرسان نو اکنه،افتر شیو سی گل

بچه ها پوست من داغون بود گرون ترین چیزا نساخت بهش بلکه ارزون ترین ها پوستمو نجات داد و عالی کرد

2810