2777
2789
عنوان

با نامزدم پیش هم نشسته بودیم باباش پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂💔💔

عزیزم 😁

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دارم قیافتونو تصور میکنم موقع خوندن پیامک🤣🤣🤣خشکتون زده

😅😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
به نظرم پدرش خاله زنکه باید اگر نیاز به تذکر بود پدر به مادر میگفت تذکر بده

اونا رو به روی ما نشسته بودن تقریبا

پیش هم نبودیم

کاریم نمیکردیم اینستارو نگاه میکردیم

خستم .
اونا رو به روی ما نشسته بودن تقریباپیش هم نبودیمکاریم نمیکردیم اینستارو نگاه میکردیم

درسته منظور من اینه که تو اینجور مواقع اگر پدر حتی بخواد تذکری بده باید به مادر بگه پدر نباید تو این جور مسایل ریز وارد بشه مگر اینکهدفضول باشه

نامزدم گفت ببخشید بابت پیامه😂🤦🏻‍♀️

بنده خدا نامزدت چکار کنه  کاش میشد به پدرش بگی تو همسن پسر بودی چند سال زن داشتی همه جوز عیش و نوشت و کرده بودی حالا این بچه خیلی با حیا با زن خودش نشسته به تو فشار میاد؟

موفق باشی عزیزم با پدر شوهرت رسمی رفتار کن و تا جای ممکن نذار بفهمه قصد چه کاری و داری به نظرم خاله ...

اصلا بهش نمیاد خیلی کم حرفه و اینکه بنظرم عمدا پیام داد که منم ببینم چون میدید سر دوتامون تو گوشی اونه🙄

خستم .