2777
2789
عنوان

توی نماز شب بجا چهل مومن میتونم برا چهل شهید دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست

بخون شک نکن وقتی به دلت افتاده خدا دوست داره بخون که با خوندش معجزه ها میبینی 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حاج احمد متوسلیان

ایشون که صدرصد 

دیشب یه فیلم دیدم درموردشون خیلی حالم گرفته شد 

بغضم گرفته بود 😭

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
ایشون که صدرصد دیشب یه فیلم دیدم درموردشون خیلی حالم گرفته شد بغضم گرفته بود 😭

شهید غلامحسین محمدی فرد هم مفقودالاثر هست. منم دعا کن خیلی محتاجم عزیزم اسمم فاطمه هست 

منصور بیات سرمدی

محمود بیات سرمدی

غلامرضا بیات سرمدی

این سه شهید برادر هستن

خدیجه بیات سرمدی هم مادر شهدا

ان شالله دعاگومون باشن

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
بخون شک نکن وقتی به دلت افتاده خدا دوست داره بخون که با خوندش معجزه ها میبینی

من حدود ۲۰ شب بود میخوندم واسه خودمم عجیب بود چطور تونستم این همه شب ساعت ۴ بیدار بشم بخونم نماز شبمو تا اینکه نمازم قطع شد دیگه نتونستم ادامه بدم 

بعد فهمیدم بخاطر غیبت هایی بوده ک کردم البته از سمت من نبود من متنفرم از غیبت

هی خواهرم میومد حرف میزد از اینو اون منم یا تایید میکردم یا یه چیز کوتاهی میگفتم اما توبه کردم 

انشالله که بتونم ادامه بدم😭

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
ایشون که صدرصد دیشب یه فیلم دیدم درموردشون خیلی حالم گرفته شد بغضم گرفته بود 😭

قبول باشه عزیزم. لطفا خیلی خیلی ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س بگو. حتی تو قنوت نمازت ونمازشبت.ان شاالله امام زمان عج تو قنوت نماز شبشون دعات کنن.

فک کنم شهید هادی هم مفقودالاثر هستن اگه اشتباه نکنم.اگه اشتباه میگم لطفا راهنمایی کنین دوستان.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
منصور بیات سرمدیمحمود بیات سرمدیغلامرضا بیات سرمدیاین سه شهید برادر هستنخدیجه بیات سرمدی هم مادر شهد ...

ممنونم🙏

انشالله

قبول باشه عزیزم. لطفا خیلی خیلی ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س بگو. حتی تو قنوت نمازت و ...

ممنونم عزیزم 

من حدود ۲۰ شب بود میخوندم واسه خودمم عجیب بود چطور تونستم این همه شب ساعت ۴ بیدار بشم بخونم نماز شبم ...

حتمن ادامه بده عزیزم من یه تایمی از زندگیم با اینکه صب شش بیدار میشدم برم سرکار 4 صب با چنان ذوق و شوقی بیدار میشدم اصلا حال عجیبی بود  ارانش عجیبی میده حس سبکی حس بیخیال دنیا شدن انگاری هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتت کنه قوی میشی.... دخترم رو بعد ده سال معجزه وار نماز شب بهم داد 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
من حدود ۲۰ شب بود میخوندم واسه خودمم عجیب بود چطور تونستم این همه شب ساعت ۴ بیدار بشم بخونم نماز شبم ...

حتما ادامه بده ان شاالله عزیزم.حیف ترک بشه. حیف ....

حتی اگه میترسی قضا بشه ساعت ۱۲ شب یا بازم ده یازده بخون. اگه میخوای میتونی فقط ۲رکعت  شفع و یک رکعت وتر یا فقط یک رکعت وتر بخونی. میگن فقط بخونین هرطوری شده اینقدر آثار داره.عالیه ....

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
2810