2777
2789
عنوان

من نمیدونستم متاهله دروغ گف بهم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 34 پست
بیخیال اسی واسه خودت ارزش قائل شو لیاقت تو ی عشق مجازی بی سر و تهه؟خب ب خودت فرصت بده تا عشق واقعی ب ...

دارم درس میخونم کلاس میرم بیکار نیستم ک‌اما ۲ ساله ک‌براش خاب و‌خوراک ندارم دیگ امیدمو از‌دست دادم دنبال چهره ایم ک شبیه ب اون باشه سختمه نبودنش 😭میدونست وابستشم ولم کرد

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
اگه متاهله دیگه سمتش نرو ....چون علاوه بر خودت یه زن دیگه رو هم رنج میدی

من همین الانم نمیدونم متاهله یا ن اما از رو اون انگشتری ک دستش بود و تفره میرف و یهویی غیب شدنش و‌خاموش کردن‌خطش اون نزدیک ۲ سال حدسم این بود💔دوسش دارم هنوزم‌

بعد ۲ سال با خط‌سابقش‌‌دیشب‌وارد تلگرام شد اس ام اس ورودش ب تلگرام برام اومد همش منتظر پیامش بودم اما اون انکار فراموشم کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا فهمیدی متاهله

حلقه ای ک دستش بود و تفره میرف ک یادگاری رفیقشه

یهویی ولم کرد بعد اینکه ولم کرد پروف عاشقانه میزاشت وقتی باهم بودیم الکی گاهی مابین حرفاش میگف میخام متاهل شم تهشم یهویی غیبش زد و نزدیک ۲ سال خطش خاموش بود

بخدا ک وابستش بودم یک روزم نتونستم فراموشش‌کنم

من احساس کردم بعد رابطش با تو ازدواج کرده

ممکنه😭چرا وقتی میخاست ولم کنه پس اون همه محبت کرد همش قربون صدقه میرفت بخدا هر روز بالای صدبارمحبت میکرد زنگ میزد تصویری میگرف‌

دلتنگشم دلتنگ صداش😭💔

ولشکن دیگه خودتو عذاب نده بسپار دست خدات .

چجوری ولش کنم اخه این خدا اگه قرار بود بهم بدش تو این ۲ سال برمیگردوند هرروز عذاب نمیکشیدم

خاستم یکیو بجاش بیارم تهش دیدم ن هیچکی مث اون نمیشه برام اصن تمامه رویام بود😭

استارتر عزیزم 

مرداد همه عوضی هستن 

دوسال قبل که مجرد بودم 

با یه آقایی وارد رابطه شدم خیلی متشخص بود و خوب بود 

بهش شک کردم 

حساااااابی تحقیق کردم 

کلا حدود دو ماه باهاش بودم 

فهمیدم متاهل هست 

وقتی فهمیدم سنکوپ کردم 

بعد کات کردن باهات ازدواج کرده ولی قبلش احتمالا نامزد بوده

ازین ناراحتم من ده بار بهش گفتم برو و حتی گفتم اگه دلت جای دیگس برو و نزار وابستت بشم اما هردفعه پیچوند تفره رف تند رف ک تو تهمت میزنی و خل شدی متاهل نیستم و یه انگشتره سادس ک دستمه😭شبی ک ولم کرد فقط خدا میدونه چی کشیدم

چرا پسرا اینطورین اگه واقعا حلقه دستش انداخته ک متعهد باشه پس چرا منو ب خودش وابسته کرد💔

استارتر عزیزم مرداد همه عوضی هستن دوسال قبل که مجرد بودم با یه آقایی وارد رابطه شدم خیلی متشخص بود و ...

بهش وابسته نبودی؟

تو کات کردی؟ من بهش وابسته بودم خودشم نمیگف نامزد داره یا ن ک بفهمم چرا کات کرد💔شب و روز از فکرش در نیومدم حتی یک لحظه

دیگ خستم از خودمم خاستم هرکیو ب جاش بیارم نشد تهش گفتم هیچی اون نمیشه اما اون چی فراموشم کرده با عشقس خوشه😭

بهش وابسته نبودی؟تو کات کردی؟ من بهش وابسته بودم خودشم نمیگف نامزد داره یا ن ک بفهمم چرا کات کرد💔شب ...

آره من کات کردم 

نه کلا دوماه باهاش بودم 

الان می‌دونه ازدواج کردم 

دقیقا هرماه از یه سیم کارت جدید زنگ میزنع 

تا میگه الو 

قطع می کنم و بلاک 

نمی‌دونم چی میخواد از جونم 

اینا روانی هستن 

ممکنه😭چرا وقتی میخاست ولم کنه پس اون همه محبت کرد همش قربون صدقه میرفت بخدا هر روز بالای صدبارمحبت ...

خا عیب نداره بکش بیرون😐فکر میکنی بزار یه ادم جدید بیاد تو زندگیت شاید فقط وقتایی که تنهایی بیاد تو ذهنت که کی بود چه خاطراتی داشتین🙃

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

آره من کات کردم نه کلا دوماه باهاش بودم الان می‌دونه ازدواج کردم دقیقا هرماه از یه سیم کارت جدید زنگ ...

باز خوبه تو زنگ میزنه من فراموشم کرد رفت بیخیاله اینکه چی ب سر من میاد چقد دوسش دارم💔هیچوقت اون شب لعنتی ک ولم کرد و‌فراموش نمیکنم تا صب گریه کردم گفتم برمیگرده 

۲ سال گذشت و برنگشت در نبودش نابود شدم بخدا💔

به خودت زمان بده عکسا و آثارش رو از گوشیت پاک کن

نمیتونم عکساشو میبینم اروم میشم ب عکساش دلخوشم همه امیدم عکساشه کاش خودشم بود کاش بیاد بهش بگم در نبودش چیا کشیدم هیچکی نتونست مث اون بشه برام هیچکیییییی😭

2810