2777
2789
عنوان

عروسیمه 17سالمه

132 بازدید | 7 پست

سلام وقت بخیر من ۲۰روز دیگ عروسیمه 

رابطه من با پدرم از قبل هم یکم سنگین بود چون من خجالتی بودم و از بابام میترسم چون هرچی که میشه سروصدا میکنه و دعوا میکنه من شوهرم رو بابام تایید کرد و گفت بسیار خوبن ک الحمدلله خوبن از همه لحاظ تنها مشکل من اینه ک بابام اصلا رابطه خوبی باشوهرم نداره اولا خیلی خوب بود ولی الان اصلا نمیخاد ببینه شوهرمو همش ازش بد میگه همش جلوی جمع خرابش میکنه درصورتی ک شوهرم اصلا بی احترامی نمیکنه و همیشه هوای منو خونوادمو داره سرش تو کار خودشه میره کار میکنه نه اهل رفیق بازیه 

با وجود اینکه مورد قبول بابامم بوده ولی نمیدونم چرا اینطور شده استرس شب مجلسمو ندارم استرس حرفای بابامو با رفتارش بیشتر دارم همش میگم خداکنه که نزدیک عروسیم چیزی ب شوهرم نگه 

چیکارکنم من 😭😭

اطلاعات تکمیلی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم رابطه بشدت سمی با پدرم داشتم و دارم وقتی هم ازدواج کردم همش ترس اینو داشتم شوهرم بدونه چه آدم مصخرفیه که یه کارایی کرد که کلا شوهرم شناختش و دیگه استرسش رو ندارم