2777
2789
عنوان

فیلم شربت ذغال اخته 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 57 پست

خخخخ برگریزان که بدتر بود

اره زغال اخته ولی حس خوبی بهم میده سریالش نمیدونم چرا بازیگرا خیلی تونقششونن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اینا به کنار مصطفی هم داره با یکی جورمیشه😐

دقیقاااااا 

من هنوز تو بهت همین قضیم اصلااا شکه شدمممم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چشم چران عمارت بدتره دیوونم کردن اینادختره اشغال رفت عشقو‌حال حالا اومد دیار از فریت جدا کرد

۷۷خخخخ فررریتتت وای چقدر رومخن واییی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من زبان اصلی میبینم شما عقبیداز فیلم اگه دوبله میبینید دیشب گورکم خیلنت فاتح وجانسو رو تو تالار  رو کرد و گفت فاتح میخواد طلاقم یده من دوسش دارم  بنظرم واقعیت جامعه اس  قیافه مذهبیارو زشت گرفتن واسه چی این حلیمه اخه چیه انگار شمره 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

دروغغغغ نگووو وای نهههه

بخداااااا

این گورکم عفریتههه برای همشون نقشه کشیده برای مصطفی ی دختر جور کرده تا دختره مخشو بزنه 😑

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
دروغغغغ نگووو وای نهههه

باورکن ..گلکم ی دختره فقیر جور کرد براشداره نزدیکشون میکنه مصطفی ب قصد کمک رفت

سریال موقعی قشنگه که بر اسااس واقعیت ساخته بشه نه بر اساس تخیلات یه نفر

نکته قابل تعامل تو این سریالها نقشهای اصلی همیشه شخصیتهای بر جسته کشور ترکیه هستن

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
عامر هم‌ک با این دوس دختر قبلیش باز معلومه میخان تیک و تاک بزنن

فاتحم بخاطر انتقام از عموش می‌ره با دوست دختر عموش 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

شاسد باورتون نشه مادرشوهرم شخصیتش باگورکم مو نمیزنه  مدام درحال نقشه و قتنه و حفظ ظاهر

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

نه بابا من فک کردم عامر اونو بیچاره کردهیه نفر آدم خوب تو سریال نیس

اتفاقا ی آدم خوب تو فیلم بود همین عامر بود 

عامر و دراصل گورکم بدبخت کرد

2810