2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید بگید آیا تقصیر منه این دعوا و قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۱ ، ربطش چیه

هیچی فک کردم بچه تری اخه به آینده دخترم دارم فک میکنم که قراره کنار منوپدرش عذاب بکشه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اصلا گیریم طلا گرون بشه.....خب بشه ...عجب مادر بی سیاستی داری، شوهرش براش طلا خریده ناراحت شده چرا ...

برا سرمایه گذاریه دقیقا همینه انقدر دست میکنه تا گرون شه تو همه چی اینطوریه 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
عزیز اونها زنو شوهرندرسته مامان باباتنولی خودتو قاطی دعواشون نکن نگرانم نباشبزارخودشون باهم کنارمیان ...

مشکلم رفتار های بچه گونشونه ، مثل دو تا ادم بزرگ بیان مسئله نمیکنن

مشکلم رفتار های بچه گونشونه ، مثل دو تا ادم بزرگ بیان مسئله نمیکنن

تو ولشون کن

بزارشون بحال خودشون

هرچی هست باهم کنار میان 

اگ عیبی تو رفتارشون میبینی

تو فقط یاد بگیر

بعدن تو زندگی شخصی خودت در آینده

اون عیب نداشته باشی

هیچی فک کردم بچه تری اخه به آینده دخترم دارم فک میکنم که قراره کنار منوپدرش عذاب بکشه

هر چی هست با شوهرت یاد بگیرید عین دو تا ادم بزرگ صحبت کنید جای قهر ، قهر هم میکنید واسه مسائل بزرگ بکنید نه کوچیک

دقیقا سر ماجرای عمم هم دلخوره نیاز به قربون صدقه داره

ماجرای عمتو ولش کن

مادرت ناز کش میخواد

اگ بابات یاد بگیره

هر روز ناز مادرتو بکشه

مامانت دیگه مثل بچه ها دعوا و قهر نمیکنه

البته باباتم توجه مامانتم میخواد

ولی باید اول خودش ناز مامانتو بکشه

اونم هر روز🥰🥰🥰

تو ولشون کنبزارشون بحال خودشونهرچی هست باهم کنار میان اگ عیبی تو رفتارشون میبینیتو فقط یاد بگیربعدن ...

دقیقا همینه که تو زندگی اگه دلخوری باشه راحت به روی طرف مقابل میگم که مثلا تو فلان کاری کردی من رنجیدم ، جای قهرو اینکارو میکنم ، حداقل در روابط با خواهرم این شکلیم

هر چی هست با شوهرت یاد بگیرید عین دو تا ادم بزرگ صحبت کنید جای قهر ، قهر هم میکنید واسه مسائل بزرگ ب ...

من شوهرم عوضیه وگرنه خودم خیلی بفکر روحیه بچم ولی شوهرم منو به جنون میرسونه مشکلات روحی روانی و جسمی برام به وجود اورد من کاریش ندارم اون کار به کار من داره براهمین از آینده بچم وحشت دارم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

2810