2777
2789
عنوان

خواهرم خونریزی مغزی کرده

176 بازدید | 13 پست

سلام خانما ، خواهرم ۱۱ آبان خونریزی مغزی کرده ، ۴ روزه آوردنش بخش و الحمدالله هوشیاریش خوبه و همه چی یادشده اما دست راستش رو نمی تونن حرکت بده و پای راستش هم خیلی کم ، تکلمش هم یکم آشفته هست ، کسی تجربه داره بدونه خوب میشه یا نه؟ دکترا گفتن خون جذب میشه و لازم نیست عمل کنه . ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بگید حالم خیلی بده ۸ ماهه باردارم و دارم دیوونه میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله خوب میشه نگران نباش

بابای من تصادف کرد نخاش آسیب دید و چن روز هم کما بود اوایل دست و پای چپش زیاد نمیتونست حرکت بده و زیادی حس نداشت ،الان خوب شده ولی خودش میگه مث قبل زور نداره 

به ما گفتن حتی امکان داره کلا دستش از کار بیوفته ولی خوب شد 

براش حین شیردهی دعا میکنمبرای بچم حمد شفا بخونمطمن باش خوب میشهداداشمبابام هردوووخونریزی معزیخوب شدن ...

خیلی  ممنونم ، خیلی دعا کنید یه بچه ۲۰ ماهه داره ، هنوز از سینه هاش شیر میاد جیگرم آتیش میگیره. چقدر طول کشید برادر و پدرتون خوب بشن؟ چند جلسه فیزیو رفتن؟

انشاالله خوب میشه نگران نباشبابای من تصادف کرد نخاش آسیب دید و چن روز هم کما بود اوایل دست و پای چپش ...

زورش هیچی ، بتونه تکونش بده ، بتونه وایسه راه بره ، چند جلسه فیزیو باید بره؟ چقدر طول می‌کشه خوب بشه؟

شاید نیاز به گفتار درمانی و فیزیوتراپی داشته باشن ولی فعلا باید بهش زمان بدین. ان شاءالله سیر بهبودی ...

منتظریم از بیمارستان مرخص شده جلسات فیزیوتراپی رو شروع کنیم 

زورش هیچی ، بتونه تکونش بده ، بتونه وایسه راه بره ، چند جلسه فیزیو باید بره؟ چقدر طول می‌کشه خوب بشه ...

هرکسی متفاوته ، بابای من فقط ۱۰ جلسه فیزیوتراپی رفت

زود خوب میشه عزیزم تو نگران نباش برا بچت خوب نیس 

براش نذر بدین و قربونی کنین 

خیلی ممنونم ، خیلی دعا کنید یه بچه ۲۰ ماهه داره ، هنوز از سینه هاش شیر میاد جیگرم آتیش میگیره. چقدر ...

غدد ببر

فکر نمیکنم غیر طبیعی باشه

ببررر متخصص غدد

خوب بستگی به میزان ضربه داره

دو سه ماه