2777
2789

اگه تو خونت همیشه از این مشکلات داری باید خونه رو پاکسازی کنی مثلا چهار گنج خونتو سرکه ونمک بریز اونا از بوی سرکه بدشون میاد صدای اذان تو خونه  پخش کن روزی 50 آیه قرآن بخون ترجیحا سوره بقره، موقع خوابم آیت الکرسی و چهار قل بخون کلا قهر میکنن میرن واسه من پیش اومده قبلا الان دیگه نیستن 

ببخشید اگر بد توضیح دادم،اگر خارج منزل،چیزی میل میکردید،اما کمی از اون غذا ریخت و افتاد زمین یا روی ...

نه شما خوب توضیح دادین من نفهمیدم.

شرمنده بازم متوجه نشدم اخه من اکثرا برمیدارم یا میخورم یا کنار دیوار میذارم بااین حرفتون ترسیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شما خوب توضیح دادین من نفهمیدم.شرمنده بازم متوجه نشدم اخه من اکثرا برمیدارم یا میخورم یا کنار دیو ...

هیچوقت این کار رو نکنید،اون سهم جن هاست،

چون اگر بخورید،بشدت بشما آسیب میزنند،

جن یک موجود واقعیست،که در قرآن یک سوره بنام جن وجود دارد،

اکثر بیماریها و آسیبها،در اثر اجنه و ابلیس و یاران ابلیس هست،

ارخ چند باریم موقع خواب بیداری احساس کردم کسی پیشمه

حتما این جیزایی که گفتم انجام بده من تجربه های خیلی ترسناکی داشتم که کمتر کسی باور میکنه بااین کارا یی که گفتم کلاحل شد الان چهار پنج ماهه که همه جا امن وامانه

اگه تو خونت همیشه از این مشکلات داری باید خونه رو پاکسازی کنی مثلا چهار گنج خونتو سرکه ونمک بریز اون ...

بعضی از مواد و بعضی از سوره ها،باعث سوختن و کشته شدن اجنه میشوند، حواسمون باشه که اگر بر اثر کار ما،یکی از اجنه کشته یا زخمی بشه،بقیه خانوداش میان و انتقام سختی میگیرند

[QUOTE=361654980]یعنی غذا بذاریم بمونه تو خونه یا روزمین؟[/QUOTE اجنه از بوی غذا تغذیه میکنن من شنیدم که نباید استخون رو کامل تمیز کنید موفع خوردن یه مقدار ی گوشت روی استخون باقی بزارین واسه از ما بهترون  منطور این دوستمون اینه که خوراکی که ریخت زمینو نباید بخورید اون سهم از ما بهترونه

بعضی از مواد و بعضی از سوره ها،باعث سوختن و کشته شدن اجنه میشوند، حواسمون باشه که اگر بر اثر کار ما، ...

درسته  بعضی کارا اونا رو جذب میکنه متلاموقع غروب وشب سوت بزنی یا اینکه پوست پیازو بسوزونی دود کنه توخونه 

2810