2777
2789
عنوان

میخام به رل سابقم پیام بدم 😄💔

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 38 پست

حماقت محض 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور تحمل کنم ؟ اصن نمیتونم از فکرش دربیامچند روز پیش فقط چند ثانیه دیدمش کل روز دلم گرفت شبش انقد گ ...

ببین گریه کن همه کار کن کم کم ببین وجود خودت ب نبودش کم کم عادت میکنه اولش سخته 

منم بی طاقتی خیای میگیرم من داستانم طولانیه و مفصل ب طوری ک ی جاییی به یه نقطه رسیدیم ک خودم  رد کررم و خودم. رو از اسید زندگیم نحات دادم 

به این فکر کن اون راحت از تو گذشت و جایگزین برات پیدا کرد 

با هرکس مثل آینه برخورد کن تا ارزشت حفظ بشه وگرنه بیشتر خوردت میکنه 

تو هم جایگزین کن تا فکر نکنه عن خاصی بوده و اون باز بهت برمیگرده اگه الان رهاش کنی ولی اون موقع باید 💩 بهش

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️
ببین گریه کن همه کار کن کم کم ببین وجود خودت ب نبودش کم کم عادت میکنه اولش سخته منم بی طاقتی خیای می ...

مشکل اینجاس گریه هم نمیتونم بکنم همش شده بغض🥲😂💔

چیه این عشق آخه... آدمو نابود می‌کنه 

درسته ولی جایگزین از کجا بیارم وانمود کنم ؟

نبابا اصن کلا راه های ارتباطیتو باهاش قطع کن 

رو خودت کار کن اول حالت خوب شه بعد

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️