خیلی دلم براش تنگ شده رو هیچ کدوم از کارام تمرکز ندارم کل فکرم پیش اونه نمیدونم چیکار کنم از بلاکی درش اوردم منتظر اینم پیام بده فقط یکم باهاش حرف بزنم آروم بشم طاقت ندارم همش چکش میکنم 🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قلبم کلا ساز مخالف میزنه هی میگه پیام بده 🥲😂میدونم خیلی آدم سمی هست ولی نمیدونم چرا هنوز از چشم ...
میوفته عزیزم ب حرف قلبت گوش نده گاهی قلب هنش زر میزنه بزن تو سرش با عقلت برو جلو با قلب بری جلو خودتو باختی ارزش برای خودت قائل شو کسی ک خیانت کرده بهت چ معنی میده بری سمتش یا پیام بدی
بابا دس خودم نیس بخدا مث چی دوسش داشتم بهم خیانت کرد ولی از چشمم نیفتاد هنوزم ک هنوزه دوسش دارم نمیت ...
مث اینکه تو وابسته ایییی. خیلی هم دست خودته احساسی تصمیم نگیر برا من 🤨بخدا کتکت میزنم 🤣😂 من این لحظات رو ک تو توش هستی دونه ب دوته رفتم بخاطر این دلم نمیخاد اینکارا رو کنی تهش تباهیه نکن خوبتو میخام گل دختر