2777
2789
چله زیارت عاشورا به نیت شهید ابراهیم هادی و شهید صفری بردار حاجت محالم میدن

راست میگید؟شهید هادی فامیلشون چیه؟یا خدایی شهدا من خیلی شکستم سر این موضوع چون ب عزیزترین آدمها و نزدیکانم ک میتونستن کاری کنن رو زدیم ولی کاری نکردن برامون کاش خدا بسازه 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با خوندن ۵تا حدیث کسا زیاد نتیجه گرفتم به نیست ۵تن آل عبا.انشاالله استارتر مشکلت حل میشه ویکار خو ...

الهی به حق حضرت علی اصغر بچه‌هاتون با دعای امام زمان عاقبت بخیر و سالم باشن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
نذر خاصی رو نمی‌دونم ولی برای حل مشکلت حمد میخونمشما هم برای آرامش زندگی من لطفاً دعا کن

حتما عزیزم الهی خدا براتون خوش بخواد اصلا برای هممون 

نه نگفته بودم ولی نمیدونم چرا دیگ نشد ، خجالت کشیدم

ربطی نداره منم چله می‌گیرم مدت چله سعی می‌کنم که تقوا پیشه کنم گناهی انجام ندم اما بعضی وقتا ناه می‌کنم خب چون که ما انسان معصوم نیستیم و مسلماً گناه‌هایی رو انجام می‌دیم مهم اینه که بعد انجام اون گناه‌ها توبه کنیم و چلمونو ادامه بدیم این یه وسواسیه شما دارین خیلی هم مخربه کنترلش کنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
راست میگید؟شهید هادی فامیلشون چیه؟یا خدایی شهدا من خیلی شکستم سر این موضوع چون ب عزیزترین آدمها و نز ...

االهی همون خدایی که بارون و برف و برنامه‌ریزی می‌کنه به درختا توی بهار جوونه و برگ میده کمکتون کنه به زندگیتون برکت و رزق بده

صلوات فرستادم انشالله که حاجت روا باشیشما هم برای من دعا کنید محتاج دعامچله یاسین هدیه به امام جواد ...

اانشالله به حق جود و کرم امام جواد حاجت رواشی

من با خوندن ۵تا حدیث کسا زیاد نتیجه گرفتم به نیست ۵تن آل عبا.انشاالله استارتر مشکلت حل میشه ویکار خو ...

خدا بهش تن سلامت و لب خندون بده ممنون واقعا نفس آدمای اینجا حقه والا آشنا هم جز شماتت کردن کاری نمیکنه و غمت و زیاد میونه اینجا آدما ندیده برات آرزوی حال خوب میکنن ممنونم 

مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی ممنون انشالله شروع میکنم

ان‌شا الله

صلوات فرستادم انشالله که حاجت روا باشیشما هم برای من دعا کنید محتاج دعامچله یاسین هدیه به امام جواد ...

چشم ممنونم حدا برای همگی خوشی و آرامش خاطر بخواد 

االهی همون خدایی که بارون و برف و برنامه‌ریزی می‌کنه به درختا توی بهار جوونه و برگ میده کمکتون کنه ب ...

مرسی واقعا اشکم در آمد واقعا خدا خیلی بزرگه و کریمه میدونم تو اینم حکمتیه 

راست میگید؟شهید هادی فامیلشون چیه؟یا خدایی شهدا من خیلی شکستم سر این موضوع چون ب عزیزترین آدمها و نز ...

شهید ابراهیم هادی رد خور نداره عزیزم. و شهید نوید صفری من بارها ازشون حاجت گرفتم. چله ای که شرکت کردم یکی از کاربرای همینجا کانالشو معرفی کردند. پیام های حاجت روایی خیلی از مردمم گذاشتند داخل کانال... اگه دوست دارید لینک کانال ایتا رو بفرستم عضو شید. الان یه چله رو به اتمام هست پایان هر چله هم نذر سالاد الویه دارند که بارها بهم حاجت داده!

:)
2810