2777
2789
الهی به حق حضرت علی اصغر بچه‌هاتون با دعای امام زمان عاقبت بخیر و سالم باشن

ممنون عزیز دلم با دعای قشنگت هزار برابر دعای خیری که در حق من وبچه هام کردی بخودت برگرده زندگیت سرشار از خیر وبرکت باشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خدا بهش تن سلامت و لب خندون بده ممنون واقعا نفس آدمای اینجا حقه والا آشنا هم جز شماتت کردن کاری نمیک ...

دقیقا عزیزم دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست خدا به دلت ارامش بده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهید ابراهیم هادی رد خور نداره عزیزم. و شهید نوید صفری من بارها ازشون حاجت گرفتم. چله ای که شرکت کرد ...

ممنون میشم بدارید ب ف ا ل نیک میگیرم توکل بخدا شما هم دلتون پاکه لطفا برای منم دعا کنید البته همسرم 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
ممنون عزیز دلم با دعای قشنگت هزار برابر دعای خیری که در حق من وبچه هام کردی بخودت برگرده زندگیت سرشا ...

ممنونم مهربون

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ممنون میشم بدارید ب ف ا ل نیک میگیرم توکل بخدا شما هم دلتون پاکه لطفا برای منم دعا کنید البته همسرم

حتما شرکت کنید امید به خدا. ان شاءالله درست میشه کار همسرتون. شما هم لطفا واسه من دعا کنید ممنون‌.

https://eitaa.com/ebrahim_hadiedelha

این لینک کانال توسل به شهید ابراهیم هادی هست.

https://eitaa.com/chele_shahidnavid

این لینک کانال چله توسل به شهید نوید صفری هست.

وصیتامه شهید نوید صفری:

بدانید هرکه چهل روز عاشورا بخواند و ثواب آن را هدیه بفرستد،حتما تمام تلاش خود را به اذن خدا خواهم کرد تا حاجت او را بگیرم و اگر نه درآخرت برای او جبران کنم.

شروع و پایان چله ها رو هم در بیو کانال گذاشتند میتونید چک کنید.

:)