2777
2789
عنوان

سال دوم ازدواجمه و رابطم با همسرم افتضاح شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 38 پست
از نظر قانونی و شرعی مرد باید سفر تا صد عرپسی و جهیزیه رو فراهم منه و بعد از عقد وظیفه داره مهریه زن ...

اخه چرا حرف در میارید؟اصلا این موضوع چه ربطی ب عنوان تاپیک داشت؟

دختره خودش خواسته شوهره نداشته باباش داده،میتونست نده،میتونست نخواد

حداقل واسه انتخاب خودتون احترام قائل باشید

باز کن چند دکمه از پیراهنت،،،،،اندکی بو بکشم عطرِ تو را...

احتمال زیاد خیلی اینو تکرار میکنی که خانواده ات همه جوره پشتت بودن ولی اون حامی نداشته و از جانب خانواده حمایت نشده بعلاوه اینکه عصبی بودی و.. اینا ممکنه اونو جری و عقده ایی کرده وقتی تو اینو مدام تکرار میکنی اون میخواد با اذیت کردن تو و عصبی شدن خودشو آروم کنه یه جور مرهم بشه رو زخم اینکه حامی نداشته برعکس تو 

البته اینا حدس و گمان من با توجه به چند خطی که گفتی بود 

پیشنهادم اینه وقت بزاری و مشاوره بری چند تا کتاب مرتبط بخونی و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون اول که شوهرت عرضه خونه گرفتن و عروسی نداشت میذاشتی کنار بهتر بود 

صفر تا صد دادی گردن بابات بعد الان همش احساس میکنی که سوهرت باید همش در خدمت پدرت باشه و تا کمر خم شه و باید جبران مافات کنه 

خب از اول چرا قبول کردی که الان تو این اوضاع باشی 

شوهرت عروسی نتونست ،عروسی نمیگرفتی 

خونه رو چرا دیگه از بابات قبول کردی 

این زندگی درس نمیشه تا وقتی محبتی که پدرت بهتون کرده رو فراموش نکنی

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پدرشوهرت مریضه بعد تو نذاشتی پسرش ۴ روز بره پیشش؟ عزیزم ناراحت نشی ولی واقعیتش من جای شوهرت بودم تو ...

خیلی راحت قضاوت میکنی بپرس مطمئن شدی بعد حرف بزن شوهر من هر هفته روزی دوبار خونه پدز شوهرم میمونه جایگاه خودتو حفظ کن 

پدرشوهرت مریضه بعد تو نذاشتی پسرش ۴ روز بره پیشش؟ عزیزم ناراحت نشی ولی واقعیتش من جای شوهرت بودم تو ...

وقتی از زندگی شخصی کسی اطلاع نداریم وقتی نمیدونیم خانواده شوهرش چه رفتارایی باهاش کردن نمیتونیم قضاوت کنیم... پدر شوهرش اگه پدر بود یکم حمایت میکرد اگه پدر بود پشت بچشو خالی نمیکرد کسی ک بچه خودشو نادیده میگیره نباید انتظار داشته باشه بچش بهش سر بزنه الانم مقصر این اختلاف ها همون پدر و مادر شوهرن 

وقتی از زندگی شخصی کسی اطلاع نداریم وقتی نمیدونیم خانواده شوهرش چه رفتارایی باهاش کردن نمیتونیم قضاو ...

تازه من تماممممممم این موضوعااات اصلاااا جلوی همسرم نگفتم هیچییبیبی اینجا اومدم خودمو خالی کنم تو تاپیکام هست