2777
2789

اگه قرار بود بذاره همه ببینن که نمی شد امتحان صبوری 

بعدشم شما هم مث من اشتباهت اینه که فقط برای حاجت گرفتنت قرآن خوندی و همه هوش و حواست پیش حاجتت بوده نه خود قرآن و خدا 

ینی میخام بگم متاسفانه بعضیا مث من، ائمه و خدا رو الزاما فقط برای حاجت رواییشون میخان و این ینی فاجعه... خدایا خودت بهمون رحم کن ای  مهربونترین و قشنگترین و داناترین... 

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
فعلا که ارزشم از یه چادر هم کمتره براش

توازکجا میدونی.نگه داشته دعاتو جایی که وحشتناک بهش احتیاج داری برات اونجا خرجش کنه شاید که اتفاق ناگوار رو ازت برگردونده .تو ازون پشت پرده واقعیت چیزی نمیدونی که انقده عصبانی هستی عزیزم

لایک نکنید .توروخدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اکثر مواقع این خود ما هستیم که تلاشی نمی‌کنیم و نمیرسیم 

البته توی قرآن درباره بچه دار شدن گفته 

به هر کس که بخواهم پسر  یا دختر میدم یا کلا بچه نمیدم 

دوست داره نمیده دیگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
تعجبم ازهمین ،، مگه من بزور خواستم بیام. ب این دنیاخودش مارو خلق کرده چرااینهمه نادیده گرفته شدن،، گ ...

خداوند عادله اگه تو این دنیا سختی کشیدیم ولی صبوری کردیم و گناه نکردیم خدا بهترینش را برامون جبران میکنه تو این دنیا یا  اون دنیا .یه روایت هست خدا اون دنیا جوری جبران میکنه که بنده ها میگن کاش تو دنیا بیشتر اذیت شده بودیم تا حالا بیشتر  برامون جبران میشد و در نعمت بیشتری غرق میشدیم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
تعجبم ازهمین ،، مگه من بزور خواستم بیام. ب این دنیاخودش مارو خلق کرده چرااینهمه نادیده گرفته شدن،، گ ...

شاید تو نگاه تو فرق گذاشتن باشه اما اون عادل مطلق هست‌‌

اگه بنده ایی این دنیا سختی زیادی بکشه خداوند اون دنیا انقدر بهش میده تا راضی بشه. مثل فقرا و معلولین.خدا اونقدر بهشون نعمت و مقام میده که راضی بشن از زندگی سخت دنیاییشون بعد وارد بهشت میشن