پوست من پر از جوش ولکه های جوش و... هست مخصوصا زخم دکتر متخصصص رفتم دارو نوشت اما خوب نکرد که هیچ بد ترشم کرد دکترمو عوض کردم بازم نتیجه نداد الان ۵سال که من همش جوش میزنم بخدا خسته شدم پوستم چربه منم چیز چرب نمیخورم حتی ی دونه تخمه ولی جواب نمیده عکس پوستمو پست بعدی میزارم میخوام بدونم آیا میکرونیدلینگ مناسبه برام؟ روش دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟ آیا دائمی هست؟
متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱 کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا چند شب امتحان کن برای من که جوشامو تا حد زیادی کم میکنه شاید به پوستت بسازه
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
جوش فعال داری در حال حاظر؟بنظرم برو دکتر راکوتان بخور اول جوش هات از بین بردن بعد برای جای جوش فکری ...
آره دارم
دکترم نمیزاره بخورم چون معدم حساسه
متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱 کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور
ولی چاره جوش فقط اینه بهش دست نزنید و در قدم بعدی اقدام به درمان کنید.معجزه هم بشه درست بشه بعدش،به پوست صورت دست بزنی خراب میشه.من حتی شبام دستام زیر صورتم نمیزارم.راضی ام خوبه پوستم
از جوشات معلومه دستکاری میکنی شیطون ولی چاره جوش فقط اینه بهش دست نزنید و در قدم بعدی اقدام به درما ...
موقعی که درس میخونم دستم غیر ارادی میره سمتشون🫤🫤🫤
اوه اوه😐😐😐نمیدونم چی ولی یه حرکتی بکن حتما خواهرم اوضاع بده
نمیدونمممممم خدایااااااا ۲سال همینه
ی مدت ارایش نکردم و کرم ضدافتاب اصل خریدم بی رنگ و میزدم و سرم پیلینگ اودینری و چنتام واسه لکهیک هفت ...
من تو عمرم آرایش نکردم مگر عروسیا