مثلا یه تاپیک امشب زده شده که همکلاسی بچه ام بی ادبی کرده رفتم زدمش زیرش همه نظر دادن که به به چه خوب کردی موندم اینایی که این نظرات رو میدن با چه منطقی می نویسند و ترویج خشونت می کنند یا یه تاپیک دیگه زده میشه همه نظرات نژاد پرستانه می دهند یا عده ای عقیده مخالف خودشون رو مسخره می کنند دوست عزیز شاید نظر تو خیلی روی استارتر تاثیر گذار باشه پس مواظب باش کمی دقت کنیم!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم تاپیکشو خوب خوندی؟میگه سر بچه مو گذاشته بوده زیر پاش
یا میگه گفته تو بابات مرده درحالی که بابای اون دختر بچه زنده هستش
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم تاپیکشو خوب خوندی؟میگه سر بچه مو گذاشته بوده زیر پاش یا میگه گفته تو بابات مرده درحالی که بابا ...
نمیگم اون کار خوبی کرده اون که کار بدی کرده ولی چرا اونم در مقابل کار خوبی نکرده همه میگن خوب کردی بالاخره نباید یه فرقی بین ادم عاقل و بالغ و ادمی که نابالغه باشه هر کی کار زشتی کرد ما هم جوابش رو با زشتی بدیم خیلی تحسین برانگیزه که بخواهیم تشویقش کنیم
نمیگم اون کار خوبی کرده اون که کار بدی کرده ولی چرا اونم در مقابل کار خوبی نکرده همه میگن خوب کردی ب ...
مشکل شما همینه که نمیتونین خودتونو جای مادری که به گفته خودش ضربه روحی هم تو زندگیش خورده بزارین 💔