2777
2789

اره خیلی کوچیکه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی کلا نباید اول وسایل بخری

باید اول خونه تهیه بشه بعد بری خرید

منم همین کارو کردم

چون خب دیدم مثلا پذیرایی خونه دوتا فرش لازم داره،رفتم دوتا فرش جفت خریدم و خلاص

یا مثلا با توجه به فضا خرید کردم و سایز تختو انتخاب کردم و...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

عکساس خیلی دلباز و نورگیره کلید نخورده هم هست سریع بخرید انشالله بعدا بزرگترش میکنی برای کابینت دیواری بازم فکر کنم روی دیوار اشپزخونه جا باشه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

چه خونه خوشگلی هست در عین نقلی خیلی خوش ساخته....چه قشنگ دستشویی و حمام جدا بود تا حالا ندیده بودم ب ...

آشپزخونش خیلی بده یه یخچال بره داخل دیگ تمومه 

2810