کارشناسی خوندم یکی از رشته های پیرا پزشکی والا علاقه داشتم به درس دیگه بخونم چی بشه اخه دوستم ارشد روانشناسی گرفته تو مطب دکتر منشی وایستاده اشغالم جمع میکنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من قبلا که شاغل بودم دیدم کار کردن زن به درد نمیخوره، یعنی پولم به جایی نمیرسید تو زندگی، نشستم تو خونه بچه هامو بزرگ میکنم.. حالا ببینم در آینده چه شود. شاید دوباره برم سرکار
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
زندگی ک برای همه ماها یک جور سخت شوده الان داداش من چون حریف دستگاهای مطبش نمیشه چون ب دلار هستن مطبشو دارن می بنده و چند وقت دیگه دارن برای همیشه میرن آلمان
اگر هم بشه یا ذوقش رفته و دیگه دیره یا یه بدبختی جدید میرسه و نمیشه ازش لذت برد و باید بری دنبال گرفتاری جدیدی که از راه رسیده
میشه راهنماییم کنی شما که تجربه داری برای کار
اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️
من قبلا که شاغل بودم دیدم کار کردن زن به درد نمیخوره، یعنی پولم به جایی نمیرسید تو زندگی، نشستم تو خ ...
صلوات برات فرستادم عزیزم
اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️
امروز رفتم چهار تا خودکار با دوسه تا ماژیک گرفتم ۳۰۰ تومن نزدیکه افسردگی بگیرم...
هر چی میخوای جمعش کنی اوضاع رو نمیشه
اخرشم کاسه چه کنم چه کنم دستمه