2777
2789
عنوان

تو بیست و پنج سالگی ده تا مو سفید زیاده یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 42 پست
وای چ زود خیلی غمگینم

فدا سرت غصه نخور  . موهای خوشکلتو حنا بزن و حنا رو با قهوه قاطی کن بزار رو موهات درسته رنگ موهات عوض میشه ولی سفیدی ها هم رنگ میشه البته اگ موهاتو رنگ نکردی. بعدم این روال طبیعی زندگی عزیزم ولی حواستو بیشتر بزار اون موهای سفیدت از ریشه نکنی میگن جاش دوتا میشه . زیادم موهات در معرض افتاب نباشه ویتامین k. C. A. B بخوری.. حتی زینک.. 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
واقعا؟ سالی چندتا اضاف میشه؟

ارثیه تعدادش ولی سعی کن شامپو زیاد به موهات نزنی شستن مو با شامپو هایی که پاک کنندگی زیاد دارن اونم به تعداد دفعات زیاد یکی از عواملشه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اطلاعی ندارم اونشومیتونی رنگم بکنی من اوکیم باهاش دوس دارم زودتر سفید شه ترکیب قشنگی شده لای مو ...

دلم داره میترکه 

ن کاری کردم ن به ارزوم رسیدم ن  💔

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ارثیه تعدادش ولی سعی کن شامپو زیاد به موهات نزنی شستن مو با شامپو هایی که پاک کنندگی زیاد دارن اونم ...

عع جدی هروز میشورم باشگاه میرم دیگ هروز نمیشورم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
فدا سرت غصه نخور . موهای خوشکلتو حنا بزن و حنا رو با قهوه قاطی کن بزار رو موهات درسته رنگ موهات عوض ...

خیلی خیلی ممنون گلم حتما استفاده میکنم 

اما میدونی زندگی سختی دارم به هیچ گدوم از ارزوهام نرسیدم 

من حتی اجاره نداشتم موهامو رنگ کنم خودشون دارن رنگ عوض میکنن💔

دلم داره میترکه ن کاری کردم ن به ارزوم رسیدم ن 💔

عزیزم موی سفید خدای نکرده پایان زندگی نیست که 

خیلیم زیباس

هم به آرزوهات میرسی هم زندگی میکنی 

چارتا موی سفید قرار نیس برات تصمیم بگیره 

یه خانم زیبایی تو اینستا هست نمیدونم دیدیش یا نه میرقصه گاهی

اکثر موهاش سفیده ولی فوق العاده خوش انرژی و جذاااابه 

صبح میشه این شب 🌠
به نظرم خوشگله. به‌خصوص وقتی پراکنده‌ست.البته فکر کنم فعلا خیلی در زندگی احساس رضایت نمی‌کنم که از گ ...

منم زندگی سختی دارم روزهایرو به امید اینده بهتر سپری میکردم اما حالا میبینم تو ایندم بدون اینکه بهتر باشع

خیلی خیلی ممنون گلم حتما استفاده میکنم اما میدونی زندگی سختی دارم به هیچ گدوم از ارزوهام نرسیدم من ح ...

قربون دل شکستت عزیزم. فدا سرت درد و رنج هست روزای خوب هم هست باید قوی باشی منم نصف موهام با دردام سفیده ولی امیدوارم و خودمو اصلا ناراحت نمیکنم برا سفیدی ها تو ولی مراقب خودت باش کسی ارزشش رو نداره خودتو پرپر کنی چ خانواده های بی فکر چ یار بی فکر چه دوست بی فکر یا هرکسی.. . میتونی تاپیک اخرمو ببینی راجب این بود ک شوهرم سرمو شکسته و نگران بودم جای بخیه اش مو درنیاد ک دوستان هی میگن مو درنمیاد این من رو خیلی ناراحت کرد فقط 

عزیزم موی سفید خدای نکرده پایان زندگی نیست که خیلیم زیباسهم به آرزوهات میرسی هم زندگی میکنی چارتا مو ...

اخه اون داره از زندگیش لذت میبره براش مهم نیست ۴ تا دونه مو 

من کاری از دستم برنمیومد دورهامو به امید اینده بهتر میگذروندم الان دیدم وسط ایندم

قربون دل شکستت عزیزم. فدا سرت درد و رنج هست روزای خوب هم هست باید قوی باشی منم نصف موهام با دردام سف ...

نمیدونم 

فقط اشکام بند نمیاد 

اخه اون داره از زندگیش لذت میبره براش مهم نیست ۴ تا دونه مو من کاری از دستم برنمیومد دورهامو به امید ...

هیچ وقت دیر نیست 

شمام شروع کن از حالت لذت ببر 

گذشته و آینده رو رها کن گلم

صبح میشه این شب 🌠
هیچ وقت دیر نیست شمام شروع کن از حالت لذت ببر گذشته و آینده رو رها کن گلم

اگ میشد کاش میشد 

نمیدونم فقط اشکام بند نمیاد

گریه نکن جیگر همین الان ک دارم باهات حرف میزنم شوهرم بهم میگفت بیا جدا بشیم تازه سرمم شکونده ولی بخدا الان خم ب ابروم نیست جامو جدا پهن کردم دارم تو نی نی ول میچرخم😂 دنیا دوروزه یه روز برای تو یه روز علیه تو حالا با حرص خوردن و ناراحتی درست نمیشه ک 

گریه نکن جیگر همین الان ک دارم باهات حرف میزنم شوهرم بهم میگفت بیا جدا بشیم تازه سرمم شکونده ولی بخد ...

میدونی چیه منم در ظاهر خیلی بروم نمیارم اما خدا میدونه تو دلم چخبره همون داد هاییی ک نزدم موهامو سفید کرد اونموقه ای که باید میزدم گوش طرف نزدم موهامو سفید کرد

2810