فدا سرت غصه نخور . موهای خوشکلتو حنا بزن و حنا رو با قهوه قاطی کن بزار رو موهات درسته رنگ موهات عوض میشه ولی سفیدی ها هم رنگ میشه البته اگ موهاتو رنگ نکردی. بعدم این روال طبیعی زندگی عزیزم ولی حواستو بیشتر بزار اون موهای سفیدت از ریشه نکنی میگن جاش دوتا میشه . زیادم موهات در معرض افتاب نباشه ویتامین k. C. A. B بخوری.. حتی زینک..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی خیلی ممنون گلم حتما استفاده میکنم اما میدونی زندگی سختی دارم به هیچ گدوم از ارزوهام نرسیدم من ح ...
قربون دل شکستت عزیزم. فدا سرت درد و رنج هست روزای خوب هم هست باید قوی باشی منم نصف موهام با دردام سفیده ولی امیدوارم و خودمو اصلا ناراحت نمیکنم برا سفیدی ها تو ولی مراقب خودت باش کسی ارزشش رو نداره خودتو پرپر کنی چ خانواده های بی فکر چ یار بی فکر چه دوست بی فکر یا هرکسی.. . میتونی تاپیک اخرمو ببینی راجب این بود ک شوهرم سرمو شکسته و نگران بودم جای بخیه اش مو درنیاد ک دوستان هی میگن مو درنمیاد این من رو خیلی ناراحت کرد فقط
گریه نکن جیگر همین الان ک دارم باهات حرف میزنم شوهرم بهم میگفت بیا جدا بشیم تازه سرمم شکونده ولی بخدا الان خم ب ابروم نیست جامو جدا پهن کردم دارم تو نی نی ول میچرخم😂 دنیا دوروزه یه روز برای تو یه روز علیه تو حالا با حرص خوردن و ناراحتی درست نمیشه ک
اصلا نمیدونم چرا چند نفرم دیدم ، خودمم سی سالمه ولی موهام شروع کردن سفید شدن ! فک کنم از واکسن کروناعه باشه . حتی بچه ۱۳ ۱۴ ساله هم دیدم سفید شده موهاش
گریه نکن جیگر همین الان ک دارم باهات حرف میزنم شوهرم بهم میگفت بیا جدا بشیم تازه سرمم شکونده ولی بخد ...
میدونی چیه منم در ظاهر خیلی بروم نمیارم اما خدا میدونه تو دلم چخبره همون داد هاییی ک نزدم موهامو سفید کرد اونموقه ای که باید میزدم گوش طرف نزدم موهامو سفید کرد
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید