2777
2789
عنوان

تو بیست و پنج سالگی ده تا مو سفید زیاده یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 42 پست
اصلا نمیدونم چرا چند نفرم دیدم ، خودمم سی سالمه ولی موهام شروع کردن سفید شدن ! فک کنم از واکسن کرونا ...

جدی ؟ شاید 

ولی چرا شوهرم موهاش سفید نشده اونم زد 

۱۰ سالم ازم بزرگتره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
میدونی چیه منم در ظاهر خیلی بروم نمیارم اما خدا میدونه تو دلم چخبره همون داد هاییی ک نزدم موهامو سفی ...

الهی بگردم غصه نخور. هیچ ادم بی ارزشی ارزش اینکه تو از خودت و جوونیت براش بزنی رو نداره هرکی میخاد باشه. بعدم خدا جای حق نشسته هر چیزی کارما داره  

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بگردم غصه نخور. هیچ ادم بی ارزشی ارزش اینکه تو از خودت و جوونیت براش بزنی رو نداره هرکی میخاد ب ...

کاش میشد خدا از جای حق پاشه 

خود حق بشینه سرجاش 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
کاش میشد خدا از جای حق پاشه خود حق بشینه سرجاش

زدگی جای یاد گرفتن عزیزم جای موندن تو گذشته و غصه داری نیست باید یاد بگیریم حواسمون به خودمون باشه و عزیزامون ادمای نامفید رو بزار تو همون گذشته بمونن انقد بهشون فکر نکن اونا اگ درست نشدن حتی با اون چکی ک باید میزدی هم درست نمیشدن حتی شاید خودت هم خنک نمیشدی ادم وقتی خنک میشه ک طرفش از همون درد خودش تاوان بده ک اونم کار خداست و زمان 

عع جدی هروز میشورم باشگاه میرم دیگ هروز نمیشورم

اره اب گرم و داغم باعثش میشه 

اگر سرتو شستی نهایتا هفته ای دوبار شامپو بزن نهایتااااا

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

زدگی جای یاد گرفتن عزیزم جای موندن تو گذشته و غصه داری نیست باید یاد بگیریم حواسمون به خودمون باشه و ...

چرا تاوان نمیده پس؟ اصلا تاوان دادن اون چ دردی از من دوا میکنه ؟ خوب ک پیرشدم؟ جوونیم ارزوهام از دست رفت میخام چیکار ؟ 

مردی ک به بچه ۵ ساله تجاوز میکنه تاوان دادنش چ سودی برای کابوس ها و تروما هایی ک داشته داره  

تاوان دادن پدری ک هرشب با کمربند بچشو نووازش میکرد چ فایده داره؟ تاوان دادن پدری دخترشو با معدل خام ۱۹ دیپلم دیگ نمیزاشت درس بخونه چ فایده ؟ تاوان دادن مادری ک اونقدر نفهم بود حتی یکبار به دخترش نگفت کسی بهت دست زد بهم بگو و اون بچه هرشب بخاطر تجاوز ادرار میکرد و تب میکرد چ فایده داره؟ تاوان دادن شوهری ک توحیابون زنشو کتک میزنه بهش انگ خرابی میزنه شکاکه و خسیس بطوری ک حای بسته های مرغ فریزرو میشمره چ فایده ای داره؟ 

میشه بگی خدا چجوری میخاد برام جبران کنه؟  

چرا تاوان نمیده پس؟ اصلا تاوان دادن اون چ دردی از من دوا میکنه ؟ خوب ک پیرشدم؟ جوونیم ارزوهام از دست ...

الهی دورت بگردم ... بخدا من دیدم که همین جور ادما هیچوقت راحت نمردن طوری ک صدبار ارزو مرگ کردن عزیزم. خدا ب دل قشنگ مهربونت ارامش ببخشه حواستو بیشتر به خودت بزار امیدوارم تقاصشو به بدترین شکل پس بدن .. منم شوهرم خیلی خسیسه و بد دهن و بزنه سرمو شکسته چند وقت پیش با چاقو دستمو زد چند بار مشت زد چندین بار خفم کرد هرچی ک در حد مرگم باشه منم نمیبخشم ولی واگذار کردم ب خدا و دلمو دارم صاف میکنم دارم روی خودم و خوشیم تمرکز میکنم نمیخام این ادم سمی زندگی منو تا اینجا ک ب گند کشید بقیشم نابود کنه. برای خوشی و سلامتیت دعا میکنم مهربون هرجا که هستی امیدوارم سختیا تو فراموش کنی و همه ی این دردات جبران بشه 

الهی دورت بگردم ... بخدا من دیدم که همین جور ادما هیچوقت راحت نمردن طوری ک صدبار ارزو مرگ کردن عزیزم ...

ممنونم عزیز دلم امیدوارم خدا به دلت ارامش بده کاش میتونستم برای خودم و خانمهایی ک حقشون خورده میشه کاری کنم بجز دعا کاری برنمیاد ازم خدا بهت ارامش بده

ممنونم عزیز دلم امیدوارم خدا به دلت ارامش بده کاش میتونستم برای خودم و خانمهایی ک حقشون خورده میشه ک ...

فدای قلب مهربونت دعای ناشناس می ارزه به کل دنیا. منم از ته قلبم برای ارامش دلت دعا میکنم توروخدا این بین حواست به خودت باشه گور پدر هرکی ک گل مهربونی مثل تو رو پژمرده کرده انشالله خدا دیقه مرگ یه طوری عذاب میده اینا رو ک تا میخاد روحشون بره باز ب درد دنیوی زمین گیر میشن چون اه تو پشت سرشونه. باور کن من دوستی داشتم ک بهش تجاوز شد. 33 سال بعد شنید کسی ک بهش تجاوز کرده 8 سال طول کشیده از مریضی بمیره هرروز میگفته خدایا منو بکش جونمو بگیر. میگفت هم سرطان بوده هم زخمای بعد شیمیش ی جور عفونت کرده بوده ک بعضی وقتا انگل میدیدن تو بدنش اینم عاقبت ادم حرومزا ده امیدوار باش عزیزم امیدت به خدا باشه بخدا خدا بی جواب نمیزاره مطمعنم 

فدای قلب مهربونت دعای ناشناس می ارزه به کل دنیا. منم از ته قلبم برای ارامش دلت دعا میکنم توروخدا این ...

فدای انگشتای مهربونت ک انقدر فشنگ تایپ میکنن 

منم همش ارزو دارم تاوان بدن 

فقط نمیدونم من دارم تاوان چیو میدم؟ الانم انقدر گریه کردم میگرن دارم میترسم از هوش برم باز 

فدات بشم خدا الهی حواسش به زندگیت باشه 

الهی امین

فدای انگشتای مهربونت ک انقدر فشنگ تایپ میکنن منم همش ارزو دارم تاوان بدن فقط نمیدونم من دارم تاوان چ ...

دورت بگردم. عمرت با عظمت و پر نشاط. نه تاوان نمیدی عزیزم  قسمت چیزیه که سر راه همه قرار میگیره برا یکی بد میاره برای یکی کمتر بد میاره . کاش کنارت میبودم و مرحمت میدادم چون خوب حال دلتو درک میکنم ولی باورم کن عزیزم  که پدر و مادرا هم حتی یه وقتایی لایق اشک ریختن نیستن ادم باید چشمش به ادمای جدید باشه دعا میکنم و از خدا از ته قلبم میخام یاری بهت بده ( چون دوست، چه همسر،...) که جبران این روزات بشه. 

منم قبلا انقد گفتم خدا من تاوان چی رو پس میدم ک هرچی گله کردم بدتر شد کم کم فهمیدم این زندگی. نباید انقد سر خودم و خدا سرزنش کنم چیزی ک اتفاق افتاده دست ما نیست ولی بعدش هست برای همین بگرد دنبال رشد و شادی قلب قشنگت