2777
2789
عنوان

الان متوجه شدم دوشب پیش سالگرد نامزدیمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 29 پست
منم امسال اینطور شدیم ویادمون رفته سالگرد عقدمون

ای بابا😔 بعدش کاری نکردید؟

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
نگووو آدم به همین چیزای کوچیک دلخوشه

اره ولی اگر دلخوشی بزارن💔

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۱۴آبان سالگرد ازدواجم بعد۱۳سال فراموش کردم اصصصلا سالگرد نامزدیم یادم نیس

چی میشه که اینجوری میشه؟

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اره ولی اگر دلخوشی بزارن💔

عزیزم🫂🥺

چراااا🥺 من برام خیلی مهمه اینکه ازهم دوریم بدتر

چون اینقد اذیتم کرد که خودمم یادم رفته برااون اهمیتی نداره بنظرش مسخرس این چیزا منم همشو فراموش کردم حتی تولدشو 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چون اینقد اذیتم کرد که خودمم یادم رفته برااون اهمیتی نداره بنظرش مسخرس این چیزا منم همشو فراموش کردم ...

اووف اونم اوایل پدرم و درآورده بودمیگفت یکبارم خانواده اش تولد یا سفره هفت سین ننداختن عجیب بود براش درستش کرده بودما ازم دور که شد دیر به دیر میاد حوصله خودشم نداره🥲 نباید ناامید بشی گلم اگه شور زندگی در زن بمیره اون زندگی نابود شدس

اووف اونم اوایل پدرم و درآورده بودمیگفت یکبارم خانواده اش تولد یا سفره هفت سین ننداختن عجیب بود براش ...

دیگه نابود شد اگه شوهرت خوبه قدرشو بدون ازاین لحظات لذت ببر بیخیال این مناسبتا که بخوای اعصاب خوردکنی درست کنی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

دیگه نابود شد اگه شوهرت خوبه قدرشو بدون ازاین لحظات لذت ببر بیخیال این مناسبتا که بخوای اعصاب خوردکن ...

بمیرم برا دلت🥲 ان شاالله درست بشه 

بله حتما عزیزم چشم❤

درگیر روزمرگی ها

کاش گرم بشه زندگیا❤

بمیرم برا دلت🥲 ان شاالله درست بشه بله حتما عزیزم چشم❤

خدانکنه عزیزدلم انشالله همیشه کنارخونواده قشنگت خوشبخت باشی ❤

منم میخوام امسال ادای اینایی که یادشون میره در بیارم😂دیگه ذوقی نیستشده شبیه تاریخی که انتخاب اشتباه ...

کانال زندگی سالم سوده هروی رو ببین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2810