2777
2789
عنوان

صدای دخترم😰

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا سابقه نداره حرف بزنن. بچه ها من دوقلو هستند در یک اتاق می‌خوابند. خودم از ترس اومدم پیش شوهرم.دارم سکته میکنم از ترس. چندباری توخونمون صداهای عجیب غریب اومده شوهرمم شنیده.خونمون وسط شهره که قبرستون اونجاست.مکان پرتی نیست.نمیدونم چیکارکنم

خواهر منم راه میرفته. فکر کنم خودش از سرش بیوفته بزرگ شد. ولی. حتما شبا درو پنجره رو قفل کن.

فقل مینم کیلید میزارم زیر سرم چون خونمون پله داره میترسم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
نه اصلا سابقه نداره حرف بزنن. بچه ها من دوقلو هستند در یک اتاق می‌خوابند. خودم از ترس اومدم پیش شوهر ...

روزها هر روز سوره قدر بزار تو خونه پخش بشه. بالا سر بچهات قران بزار خودتم قران بخون ایه الکرسی بخون. 

نه اصلا سابقه نداره حرف بزنن. بچه ها من دوقلو هستند در یک اتاق می‌خوابند. خودم از ترس اومدم پیش شوهر ...

به قبرستون ربطی نداره

یا تلقینه بخاطر اینکه نزدیک قبرستانی هی به خودت گفتی حتما ارواح مردگان میان تو خونمون اذیتمون میکنن

یا حالا شاید خونتون سنگینه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

نترس بابا خوب قبلا حرف نمیزد الان میزنه پسر منم یه ۲ماهی میشه که تو خواب راه میره 

ما رهن خونه نداشتیم تو حاشیه شهر یه خونه با صد قم فاصله از قبرستون به زور پیدا شد ،فرار کردم البته ب ...

اون کی  پول نداره قضیش جداست  پلی فک نکنم اسی نداشته باشه

ماهم الان پوا رهن نداریم  البته شوهرم پولو مفت داد باباش که اونم پس نداد و الان با مادرشوهرم در یک خونهه زندگی میکنیم انگار وسط قبرستونیم  اصلا ارامش نیس وهزارتا دعوا و تامرز طلاق رسیدیم

اره کار خوبی میکنی.  ببین امتحانش کن. ببین هر روز این طوریه. یا تو روزهای خاص که  استرس داشته یا روز شلوغی داشته.  این طوری میشه.  اگر کمه خودش درست میشه اگر. دیدی. هر شب این طوریه حتما با روانشناس کودک مشورت کن

حتما ببریدش پیش تراپیست 

اگه تو سنیه ک قشنگ صحبت میکنه تا علتش مشخص بشع

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
اون کی پول نداره قضیش جداست پلی فک نکنم اسی نداشته باشهماهم الان پوا رهن نداریم البته شوهرم پولو ...

اره واقعا سخت شده هر کس یه جور درگیره ،کاش میشد همه مردم تو ارامش و خوشبختی باشن 😮‍💨

اره کار خوبی میکنی. ببین امتحانش کن. ببین هر روز این طوریه. یا تو روزهای خاص که استرس داشته یا روز ...

نه هر شب نیست مثلا در هفته ۲بار باشه نمیدونم دیگه امتحان نکردم حتما دقت میکنم ببخش عزیزم خیلی ریپ زدیم معزرت میخام

2810