دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چه بپسندی چه نپسندی واقعیته چشماتو باز کن بعد حرف بزن همین دادگاهی که مثال زدی واسه من یسرشو بگیری میرسی ب زنایی که مهریه های خداتومنی میخان سر بالا چشمت ابروعه درخواست طلاق میدن دونمونشو تو فامیل داشتیم طرف قبلش ۳ بار ازدواج کرده بود بازم با فامیل ما ازدواج کرد سر اینکه چرا شبا اشغالارو نمیزارع دم در و چرتو پرت طلاق گرفت مرده دارو ندارشو فروخت داد بعدا مشخص شد شغلش مهریه گرفتنه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من کاری به اونا ندارماون خانومی که نه شغل داره نه درآمد با ۱۴ تا سکه چیکار کنهحق طلاق وقانونم با آقا ...
وایی چرا حرفو از اول نمیخونید گفتم که تقسیم اموالل و حق دو طرفه طلاق اخه چرا جنبه حمایتو میبینید فقط یسریا اصلا نیاز مالی ندارن برای مهرم حلال جونم ازاد باید منت مردو بکشن اخه مهریه مهریه ام میگین طرف نمیاره کلشو یجا بده که انقد میگردونه میگردونه زنو عذاب میده قسط بندی میکنه اووووو خب تقسیم اموال که خیلی بهتره در ضمن حق طلاق با خانومم هست
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید