من همیشه برای مدرسه کفش جدا میگیرم و کفش اسپرت و تابستونه و بوت هم جداست تا مدرسه
ولی حس میکنم این رو مخه که بچه ها را دیدم عید که کفش میگیرن میپوشن توی مدرسه و بیرون و همه جا تا سال بعد مثلا طرف وضعشم بد نیستا ولی کلا مت این رفتار روی مخمه
فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کلا میگم که اصلا عیب نیست. این که مجبور باشی همیشخ دستدو بپوشی درک میکنم که باحال نیست انا صرف دست دو پوشیدن عیب نیست. امروز شرایط شما اینجوریه شاید اینده متفاوت باشه❤️
کلا میگم که اصلا عیب نیست. این که مجبور باشی همیشخ دستدو بپوشی درک میکنم که باحال نیست انا صرف دست د ...
انشالله عزیزم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭