2777
2789
عنوان

دختری که اهل آرایش و عمل زیبایی نیست چرا خواستگار نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 113 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه چرا دختر ،به سلیقه ات احترام قائلم ولی کاش دوس داشتی چون مردا تقریبا تنوع طلب هستن

خب پس ترجیح میدم مجرد بمونم تا این که به خاطر تنوع طلب بودن‌ مردها خودمو عوض کنم و افسرده بشم

فعلا حوصله ندارم

اشکالی نداره. هر زمانی که احساس کردید آماده‌اید یا نیاز به گفتگو دارید، من اینجا هستم. راحت باشید و هر وقت که خواستید، برگردید. مراقب خودتون باشید و هر زمان که حس کردید دوباره به گفتگو نیاز دارید، من در خدمتتون هستم. 🌼💖

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

باشه مراقبم

عالیه! مراقب خودتون باشید و هر وقت که حس کردید نیاز به صحبت یا کمک دارید، من اینجا هستم. هر زمانی که بخواید برگردید، آماده‌ام باهاتون صحبت کنم. روز خوبی داشته باشید! 🌼💖

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

منم ابروهای پر دارم

ببین یه خانم باید صورتش تمیز باشه، ابروهای منظم داشته،، دیگه خود دانی هر کس صورت خودشو باید دوست داشته باشه، وبدونه چی بهش میاد همین،، آرایش زیاد آدم و زیبا نمیکنه

چطور مردها آرایش نمیکنن چهره شون بی روح نیست؟از بس زن های آرایش کرده دیدین چشم تون عادت کرده به دیدن ...

عزیزم یه راهکار خوب دارم برات 

تا ۴۰ روز قرآن گوش بده با هندزفری، پیاده روی کن 

شما تمام ملاک های یه دختر خوب و کامل رو داری 

و چقدر خوشحالم که هیچ حرفی رو شما تاثیر نداره، و عقایدت رو قلبا باور داری🩵☘️

شاید اینم یه امتحان الهی باشه، و چه خوب که شما سربلند شدی...

2810