boukan مدیر عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1161 عنوان دقت کردید همه بی بی فیسا | مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 126 پست دقت کردید همه اونایی ک بی بی فیسن ادمای خوب و مهربون و درستو حسابی ان؟! من جمله خودم دیروز | 22:16 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آذر۷۳ عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 4227 نه ولی هرچی تپلی دیدم مهربون بودش نه من هر چی تپل دیدم آب زیر کاه بودن البته بعضی ها 🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4657 من هر کیو دیدم گفت بیبی فیسم عکسشو که گذاشت فهمیدم چقدر مغز انسان در توهم زدن قویه متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
دخترمهربوننن عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 257 دقت کردین همه تو نی نی سایت بی بی فیسن و یکبار هم یه نفر پیدا شده از مادرشوهرشون خواستگاریشون کرده؟ بی بی فیس بودن بنظرم جالب نیس اصلاجدی نمیگیرن آدمو «مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4657 عکستو دیدم ۲۵_۲۶بهت میخورد عزیزم حالا چند سالته؟😄 من عکسشو دیدم ۴۰ میخورد بهش متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
دخترمهربوننن عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 257 عزیزم🤣🤣 بخدا🥲😂 «مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»
freedom۳۰ عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 41096 🤣🤣🤣خیلی بانمکیامروز رفتم ی مغازه فروشنده بهم گفت سلام عمو خوبی🤣🤣🤣من ۳۳سالمه من بچمو بردم دکتر دکتره بهممیگفت دخترم حالا همین خودم به نظر میرسید دکتره والا به آینه شک کردم نکنه بچه سال میخورم خودم خبر ندارم ای زندگی حرومت بشه جوانیم
sahar1515 عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 8893 من هر کیو دیدم گفت بیبی فیسم عکسشو که گذاشت فهمیدم چقدر مغز انسان در توهم زدن قویه عزیزم من اغراق نمیکنم واقعا کسی سنم رو باور نمبکنه
یه_آدم_مهربون عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5921 وارد ۳۲ شدم عزیزم من یه جورایی حس شیشمم خوبه چهرتو که دیدم جدای از زیبایی ظاهریت معلوم بود شیشه خورده هم نداری💚همیشه شاد باشی خوشگل خانم😘 اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. 💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4657 عزیزم من اغراق نمیکنم واقعا کسی سنم رو باور نمبکنه من دیدمت ۴۰ سال به باالا میخوره بهت متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4657 من بچمو بردم دکتر دکتره بهممیگفت دخترم حالا همین خودم به نظر میرسید دکتره والا به آینه شک کردم نکن ... بعضیا تیکه کلامشون دخترمه کلا به خودتون نگیرید متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
sahar1515 عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 8893 من یه جورایی حس شیشمم خوبه چهرتو که دیدم جدای از زیبایی ظاهریت معلوم بود شیشه خورده هم نداری💚همیشه ... مرسی قشنگممم از ذات خوب خودتهه😍😘
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4657 خدا شفات بده وااا نظرمو نمیتونم بگم الکی بگم ۱۲ میخوره بهت خوشحال میشی متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
freedom۳۰ عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 41096 نه من هر چی تپل دیدم آب زیر کاه بودن البته بعضی ها چرا ؟😂نه اخه من دیدم اشکشون زود در میاد حس میکنم به خاطر هوموناشون احساسي میشن نمیدونم ای زندگی حرومت بشه جوانیم