2777
2789
عنوان

لباس تاناکورا میپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم مولتی میلیارده خودش و مامانش همیشه لباس دست دو میخرن و منم چند بار برده بخرم ولی من دستم به لباسا خورد تاول زد نمیتونم خودمو راضی کنم بپوشم

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
بنظرم از جای معتبر باشه مشکل نداره.همه کشورای توسعه یافته مردم همین کارو می کنند

جاهایی هست به نام vintage shop که خیلی الان رو بورسه و مردم خارج لباسایی که داستان دارن رو ترجیح میدن  از طرفیم یه جور اعتراض برای تولید انبوه لباس و اسیب به محیط زیسته

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

تاناکورا یه لباسایی داره که فتوکپیشونم بازار ندارع

مخصوصا الان فصل بافت ایناس ینی به قدری رنگارنگ و قشنگن

و جنس عالی دارن آدم کیف میکنه ولی به شرطی که استوک باشن

چه غریب ماندی ای دل :)

من ندیدم ولیاغلب کسایی که با وضع مالی خودشون چالش دارن و نمی‌خوان شرایط واقعی شون رو بپذیرن این کار ...

اتفاقا برعکس گفتی من اصن نمیدونستم میشه لباس رو هم دست دو گرفت تا اینک دوست مولتی میلیاردم بهم گف همه لباساش همینجوری دست دوعه

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
اتفاقا برعکس گفتی من اصن نمیدونستم میشه لباس رو هم دست دو گرفت تا اینک دوست مولتی میلیاردم بهم گف هم ...

من وضع مالیم خوبه ، اما شلوار تاناکورا کیف کفش کلاه ...خریدم

اینجا اصلا نمیدونن چیه  و عار و عیب میدونن

استغفار🖤توبه🖤استغفرالله🖤

2810