2777
2789
عنوان

لباس تاناکورا میپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 58 پست
من وضع مالیم خوبه ، اما شلوار تاناکورا کیف کفش کلاه ...خریدماینجا اصلا نمیدونن چیه و عار و عیب میدو ...

عیب و عار نیست عزیزم من وسواس دارم واقعا دست خودم نیس

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از یه مغازه تو تجریش استوک گرفتم چن بار

تازه مغازشم زیرزمینیه و انگار منطقه سریه😂😂

ده جور باید بپیچی تا پیداش کنی

بعد صاحبشم میپرسه از طرف کی اومدی🤣

یکی از دوستام که خونوادگی پولدارن اونجا رو لو داد بهم،ازش لباس زمستونی و خونگی گاهی میخرم قیمتشم کمتر از جنسای ایرانیه و دوامشم عالی

فقط تک سایزه همیشه

ولی تاناکورا عمرا🤢

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
استوک نو هست ولی از بازار ( غالبا اروپا ) خارج شده چون یا تولید متوقف شده یا سایزهاش دیگه جور نیست ...

اپرا جان

من فکر میکنم قبلا داستان زندگی شما رو توی تاپیکاتون خوندم البته اونموقع شمارو نمی‌شناختم وبطور اتفاقی خوندم دوست داشتم دوباره بخونم، ولی ندیدم

البته شایدم اشتباه کنم و با یه نفر دیگه اشتباهی گرفتم

عذرخواهی از اسی عزیز بخاطر کامنت بی‌ربط 

من ندیدم ولیاغلب کسایی که با وضع مالی خودشون چالش دارن و نمی‌خوان شرایط واقعی شون رو بپذیرن این کار ...

استوک نوئه

فقط تک سایزه و تنوع رنگ و.... نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اپرا جانمن فکر میکنم قبلا داستان زندگی شما رو توی تاپیکاتون خوندم البته اونموقع شمارو نمی‌شناختم وبط ...

عزیزم زندگی من داستان خاصی نداره

در خانواده ای معمولی چشم به جهان گشودم 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

عزیزم زندگی من داستان خاصی ندارهدر خانواده ای معمولی چشم به جهان گشودم

عزیزمی

چشم جهان روشن،انشااله عمر با عزت

یعنی اشتباه گرفتم یا تاپیکا پاک شدن یا اسم کاربری چیز دیگه ای بود🤔

البته کنجکاو خوندن دوباره نیستم ولی ذهنم مشغول شد که آیا بنده اشتباه فکر میفرمودم، آخه استاتر داستان ذهنم یه دختر قوی و جسور بود که با وجود کلی مشکل تونسته بود روی پای خودش بایسته

اره بقیه میان لباسای دست دومشونو با قیمت خیلی پایین به مغازه های تاناکورا میفروشن فروشنده ها هم لباس ...

شت

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
عزیزمیچشم جهان روشن،انشااله عمر با عزتیعنی اشتباه گرفتم یا تاپیکا پاک شدن یا اسم کاربری چیز دیگه ای ...

خوشبحال من که منو اینطوری می‌بینید 

اون دختر قوی مهشید دختر گرانبها هستن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من وضع مالیم خوبه ، اما شلوار تاناکورا کیف کفش کلاه ...خریدماینجا اصلا نمیدونن چیه و عار و عیب میدو ...

من شلوارهارو نپسندیدم اما بارونی هاش واقعا خوب و باکلاس بودن همشون خارجی وجنس خوب