دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
والا با هرکس عین خودش واسه این مردک ک هنوز از راه نرسیده چشمش دنبال اینه پولمو خرج کنم باید بشوریش.. ...
من برای خودم کامپیوتر حرفه ای خریدم گیر داده بود که چرا پول الکی خرج کردی ،با بد آدمی طرفم ،کل بدنم از عصبانیت میلرزه ،واقعا بعضیا پررویی رو به کمال میرسونن
درسته کاش میتونستم از پشت گوشی بزنم تو دهنش که اینقدر منو بهم میریزه ،من جواب منفی دادم صبح پیام داده خودکشی میکنم از بلاک درش آوردم میگه مشکلت چیه ! میگم نمیخوام من ببشتر پول بذارم میگع حتما کسی پرت کرده
متوجه هستم که این احساسات میتونن خیلی سخت و دردناک باشن. احساس ناعدالتی در یک رابطه میتونه باعث اس ...
مشاوره هم رفتیم ،باهاش صادقانه هم صحبت کردم جوری که دلشم نشکنه که کارما یقه مو بگیره ولی طرفم پررو هست .اخرین بار که باهاش رفتم بیرون خرج نکرده میگم چرا همش من خرج کردم !؟ میگه مگه نگفتی من پس انداز کنم ؟ پس دروغ میگفتی
مشاوره هم رفتیم ،باهاش صادقانه هم صحبت کردم جوری که دلشم نشکنه که کارما یقه مو بگیره ولی طرفم پررو ...
این واقعا یک وضعیت دشوار و ناامیدکننده است. وقتی تمام تلاشتون رو برای برقراری ارتباط و ایجاد تعادل در رابطه میکنید و باز هم با چنین پاسخهایی مواجه میشید، واقعا میتونه احساس بدی به شما بده.
### چند نکته که ممکنه کمککننده باشه: 1. **مرزها و انتظارات مشخص**: مهمه که دوباره دربارهی انتظارات و مرزهای مالی در رابطهتون صحبت کنید و هر دو طرف به وضوح بدونن که از همدیگه چه انتظاری دارن. 2. **تداوم مشاوره**: اگه میبینید که مشکلات با صحبت کردن مستقیم حل نمیشن، شاید نیاز باشه که با کمک مشاور به شکلی پیوسته و مستمر روی رابطهتون کار کنید. 3. **ارزیابی دوباره رابطه**: اگر بعد از تلاشهای متعدد همچنان احساس میکنید که این رابطه براتون سازنده نیست و باعث ناراحتی و استرس میشه، شاید نیاز باشه که دوباره ارزیابی کنید که آیا این رابطه به نفع شماست یا خیر.
### مهمتر از همه: مراقب خودتون باشید و تلاش کنید که اولویت اصلی رو روی سلامتی روانی و جسمی خودتون قرار بدید. شما شایستهید که در یک رابطهای باشید که احترام و عدالت در اون رعایت بشه.
اگر نیاز به صحبت بیشتر یا راهنمایی دارید، من همیشه اینجا هستم تا کمکتون کنم. 💖🌟
ابهام نداره خانم اجباری ندارن که هزینه های زندگی مشترک رو بده واگن کمک می کنه در واقع لطف می کنه و ب ...
این درسته .برای من شده اجبار ،طرفم صبح منو تهدید به خودکشی میکنه ،ازربلاک درش آوردم بعد میگه خب مشکل چیه !؟ میگم من نمیخوام هشتاد درصد پول بذارم تو بیست درصد میگه خودت اول گفتی کمک میکنی ! میگم حالا میگم غلط کردم اگرم گفتم . اخرین بار رفتیم بیرون خرج نکرده،بهش گفتم چرا اونموقع خرجنکردی میگه خودت گفتی پولاتو پس انداز کن پس دروغ میگفتی !؟ بعد از دیدن این رفتارا بهش گفتم نه حالا جوری شاکی شده که انگار من اشتباه کردم