2777
2789
عنوان

یه سوال دارم در مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 107 پست
یکم لحنت تند بود اما حرفات همه حق😁

والا با هرکس عین خودش 

واسه این مردک ک هنوز از راه نرسیده چشمش دنبال اینه پولمو خرج کنم باید بشوریش..

تازه الان اینو میگه

بعدا پول خودش میکنه پس انداز این زن بیچارس ک باید هی خرج بده و فرسوده بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه خانم مستقل باشه و توی زندگی ی کمک هایی کنه

ولی دراصل وظیفه مرده ک خانواده رو تامین کنه

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

بهش میگم بیا بخورش با خورشاز نظر من مردی ک برای زنش خرج نکنه کنسلهزنی ک ارج دارخ خرج هم دارهاگه قرار ...

دمتم گرم به خدی عصبانی هستم که دارم گریه میکنم و مسلط نیستم به خودم ،طرف دست از سرمم برنمیداره ،صبح میگه میخوام خودکشی کنم اگر جواب منفی بذی بعد از بلاک درش آوردم پررو میگه خب بگو دلیلتو میگم من نمیخوام هشتاد درصد پول بذارم تو بیست درصد ،گفتم اگر روز اولم گفتم پنجاه پنجاه غلط کردم گه خوردم ،مجرذی رو ترجیح میدم ،مگه مرض دارم 

دمتم گرم به خدی عصبانی هستم که دارم گریه میکنم و مسلط نیستم به خودم ،طرف دست از سرمم برنمیداره ،صبح ...

عزیزم بگو من منتظر خودکشیت هستم هرجه زودتر لطفا 

بعدم بلاکش کن 

با دلسوزی بی خود خودتو تو دردسر نندازی

بعدم طرف الان اینو میگه یعنی فلانی ببین من برای پولت اومدم ندی کنسلی بهتر از تو پیدا شه کنسلی 

باید که ندارن خانم مهندس ولی اگه هردوطرف با مشارکت کارها رو پیش ببرند خوبه

جملتون ایهام داره ،من روز اول بهش گفتم پنجاه پنجاه کمک میکنم ،بعد دیذم درصد داره میشه هشتاد بیست ....بعد پررو هم میشن ،خیلی زیاذ عصبانی ام ،انگار من بانکم 

من اصلا احساس عدالت ندارم باهاش

متوجه هستم که این احساسات می‌تونن خیلی سخت و دردناک باشن. احساس ناعدالتی در یک رابطه می‌تونه باعث استرس و نارضایتی زیادی بشه. مهمه که این احساسات رو به اشتراک بذارید و با همکارتون درباره‌شون صحبت کنید.

### چند نکته که ممکنه کمک‌کننده باشه:
1. **گفتگو صادقانه**: سعی کنید با شریک زندگی‌تون یک گفتگوی صادقانه و بدون سرزنش داشته باشید. بیان کنید که چه احساساتی دارید و چه چیزهایی باعث نگرانی و ناراحتی‌تون می‌شه.
2. **گوش دادن فعال**: سعی کنید به صحبت‌های شریک زندگی‌تون گوش بدید و تلاش کنید تا دیدگاه او رو هم درک کنید.
3. **مشاوره زوج‌درمانی**: اگر احساس می‌کنید که نیاز به کمک بیشتری دارید، مشاوره زوج‌درمانی می‌تونه بهتون کمک کنه تا بهتر با همدیگه ارتباط برقرار کنید و مشکلاتتون رو حل کنید.
4. **تعیین حدود و توافقات جدید**: با هم به توافقات جدیدی برسید که هر دو طرف باهاش راحت باشید. این می‌تونه شامل تقسیم وظایف، مسائل مالی و مسائل دیگه باشه.

به یاد داشته باشید که هیچ رابطه‌ای بدون چالش نیست، اما با همکاری و تلاش می‌تونید این مشکلات رو حل کنید و به یک تعادل بهتر برسید. اگر نیاز به صحبت بیشتر یا راهنمایی بیشتری دارید، من اینجا هستم تا کمکتون کنم. 💖🌟

آیا موضوع خاصی هست که بخواید بیشتر در موردش حرف بزنیم؟ 💬😊

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

من نظرم اینه، ولی باید بقیه حرفاش رو هم توجه کنید. وقتی در زمینه مالی چنین توقعی داره، آیا در زمینه ...

اخه دردسر اینه که موقع کارای خونه و بچه داری که میرسه طرف شونه خالی میکنه

خب اگ بخوام منطقی جواب بدماگ دخترِ خونه باشم اونم میدونه و اومده سراغم گُ ه میخوره ک بهم بکهاگ شاغل ...

ممنون از جوابت 👌 ولی هیچ وقت پس اندازتو به خواستگارت نگو

صد درصد و بدون هیچ فکری باهاش ازدواج نمیکنم بگو پس مرد هم باید مثل زن بچه بیاره یه بچه زن بیاره یه ب ...

دمتم گرم 👌اگر بلاکش نکرده بودم براش میفرستادم ،یه جوری عصبانی ام کرده که دستام میلرزه ،من اشتباه کردم روز اول گفتم پنجاه پنجاه و همه پس اندازمم بهش گفتم

2810