2777
2789
عنوان

ناظم مدرسه سرخود به بچم قرص داده☹

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 45 پست

به پسرت یاد بده هر کی گفت از طرف باباته ؛ رفیق باباتم ؛ بابات گفته و... باور نکنه 

بگو ما هیچی به کسی نمیگیم و نمیدیم ...

یادمه مامانم انقدر اینا رو تکرار کرده بود که تو مغزمون حک شده بود که نباید از کسی چیزی بگیریم و همراهش بریم حتی اگر معلم مدرسه مون بود حتی اگه دوست صمیمی پدر و مادرمون بود ...

اینا رو یادش بده تا بعدا آسیب نبسنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی تو فکر می‌کنی اشتباه گرفته ؟ از کجا میدونی قرص ماشین بود؟

نمیدونم چرا اشتباه گرقته

اخه پسرم هرروز با باباش میره مدرسه و قطعا میشناسن همسرمو

حالا جالبه چندروز پیش کاردستی پسرمو همسرم برده بود گفته بودید بدید بهش اونو نداده بودن☹

بسته قرص دست پسرم بود دیدم

نمیدونم چرا اشتباه گرقتهاخه پسرم هرروز با باباش میره مدرسه و قطعا میشناسن همسرموحالا جالبه چندروز پی ...

شاید به همه دادن...یا فقط به پسر شما دادن؟

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

عزیزمن ۳ تا اتوبوس بچه برده بودن اردوپسرمنم اصلا بچه اذیت کنی نیستاشتباهی داده دیگه قطعا مال یه بچه ...

حالا قرصشو به بچه های اذیت کن نمیدن من بچه ی ارومی بودم ولی همیشه بهم دیمن میدادم🥲

ولی به احتمال زیادد همون اشتباه کردن بنظرم فردا برید حتما یعنی چی

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

2810