2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 252 پست

من دیروز صبح آزمون داشتم ، بابام نبود منو ببره ، برادر بزرگ تر هم دارم بهش میگفتم منو ببر غر میزد.. خودم اسنپ گرفتم رفتم بعد بابام فهمید کلی حرف که دختر خوب تنها نمیره ( اگ از الان سعی نکنم آزادی مو بگیرم قطعا خیلی محدود میشم در آینده ) برگشتم بهش گفتم ک مگه زندانی ام؟ دختر میره بیرون اون  قدیم بود نمیرفت کسی بیرون .. 

بعد شب که اومد خونه برگشتم بهش گفتم فردا میخوام برم بیرون یادم باشه برات شونه بگیرم لازم داری 😂 هیچی نگف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم آزادی که حق طبیعیم هست ندارم 

میفهمم چی میگی 

ولی من شاغل نیستم 

فعلا درس میخونم و یه حرفه می خوام یاد بگیرم ببینم میتونم شرایطمو تغییر بدم 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
خب خیلی از خانواده ها نمیزارن دخترشون مسافرت بره خانواده منم نمیزارن

مسافرت که هیچی 

حداقل میتونستم خودم با یه دوستی یه خریدی کافه ای جایی برم اما متاسفانه نمیزارن مگر اینکه خودش ببره

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
چقد منی منم فقط سرکارم ، میدونی این روزا میگم کاش یکی تو زندگیم بود

دقیقاااا منم 

من از همهههه چی خستم 

چند تا مشکل هم دارم مثه اضطراب احتماعی ، کمبود اعتماد بنفس، طرد شدن از سمت پدر مادر ، و....... 

از طرفی اهل دوستی هم نیستم

چرا نمیزارن؟ بشین منطقی باهاشون حرف بزن

نمیدونم همیشه خواستم با دوستام جایی برم بابام گفت باشه خودم میبرم من مبه غرورم بر میخورد سنم که خیلی کم نیست مجبور باشم با خانواده برم 

نمیرفتم، یسری مامانم گفت جامعه خرابه منطقشون اینه 

چقد منی منم فقط سرکارم ، میدونی این روزا میگم کاش یکی تو زندگیم بود

حالا من فقط به حال اونایی که سرکار میرن غبطه میخورم میگم کاش منم دستم تو جیب خودم بود برا چندرقاز انقد التماس خانوادم نمیکردم ولی میگن تا درست تموم نشده نرو سرکار خودمم نمیتونم همزمان درس بخونم و کار کنم ولی بی پولی هم خیلی فشار میاره روم

باشگاه چرا نمیری؟؟؟چرا با دوستات نمیری بیرون بگردی؟؟؟باید کم کم کنی تو کله خانواده ات قدم اول : هررو ...

راستش اصلا دوستی ندارم ، فقط یه دوست از بچگی داشتم که اونم گفتم تاپیک های قبلی یه گندی زده دیگه دلم نمیخواد طرفش برم ، تنها جایی که میرم سرکاره وگرنه سوپری هم بخوام برم مامانم باهام میاد 

برای خودم نمی پسندم ، یه مادر افسرده به چه دردی میخوره

کی گفته چرا اینطوری این دید رو داری فامیل ما هم بچش به دنیا اومد تو حاملگی افسرده شد ولی همسرش همش میبردش مهمونی و اینور اونور دختره از همسرش راضیه خودش گفت بنده خدا تو بارداری بزور منو میبرد دور میداد و مسافرد

2810