2777
2789
عنوان

بالاخره رنگ کردم نظرتون عکس🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 6192 بازدید | 462 پست
خیلی زیباست عزیزم ❤️

🤩🤩

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
مرسی عزیزمم

خیلی نازی عزیزم 

حالت موهات کپیه موهای منه 

حتی اندازه ریز و درشتیه فر فریات😉

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااای😍😍😍خیلی خیلی خیلی خوشگله عااااشق این رنگم چقدر خوشگلییییییی🥺😍😍😍😍😍😍🥰🥰

عزیزدلم چشماات خوشگله قشنگم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یاد آن شرلی افتادم 😍

چه قشنگ

خیلی بهت میاد😍

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چقدر نازی🥹هم خودت خوشگلی هم اخلاقت خوبه …

فدان بشم که خودت خووبی منم مثل خودت میبینی زیبارو🥰🤩

بسلامتی تو کی حنا میزاری؟

من از این قرتی بازیا بلد نیستم ننه بزرگم یه نایلون حنا داره ب اعتقاد خودش برا موقع نامزدیش بوده میخوام بمالم ب گیسام شگون منو بگیره 

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
من مردادم عزیزم

زنده باشی سه ماهت بود که من به دنیا اومدم😅

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

من عکس بارداری شما رو هم یادمه اون موقع بلوند و صاف و بلند بود موهاتون گمونممبارکه قشنگه

آره عزیزم موهام اونجام روشن بود

ولی هویچی با ترس و لرز رفنم😅

آرایشگرت خوب بوده انگار ، رنگ خود عکسه شده مبارکه

مرسی گلم آره کلی غر زدم ک الان بشور مراقب بااش 

اخر گفت ففط برو از اینجا😅

2810