2777
2789
عنوان

بالاخره رنگ کردم نظرتون عکس🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 5938 بازدید | 462 پست
منم میرم زاغول میشم 😅

نههه بهت میاد هرچند رنگ موهای خودتم خیلی قشنگه

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیبا

🥰🥰

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
مبارک باشه قشنگم خیلی عالی شده

قربونت برم عشق من

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
مبارکه قشنگم..عالییی شده 😍

سلامت باشی عزیزدلم ممنون🥰

خیلیی قشننگ شده عزیزم مبارک باشه🥰

عه سلام عزیزم 

من چند سال پیشا خیلی تاپیکاتون رو میخوندم🙂

مدت ها بود ندیده بودمتون 

اشتباه نکنم پروفتون هم همین بود از اول

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

نازنین من اصلا دیدمت جا خوردم چه جلالی چه جبلویی رد هد واگعی چشمم کف پات کودک همسر وارداتی از اسکاند ...

دورت بگردم ک دوست قشنگ و عزیزم😅🥰

چشمااات قشنگهه قشنگ میبینی فدات شم

😂😂😂😂😂فدای گیسای سیخ سیخت

😂😂 😂 ❤️

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
من که یاد رنگ‌مو ‌رز تو سریال تایتانیک افتادم💝

خواهرمم همینو گفت😅🥰

میدونی منم به هوس انداختی؟؟

برووو زودتر میخوام ببینممم

بدون دکلره انجام بدیا

2810