گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من از این قرتی بازیا بلد نیستم ننه بزرگم یه نایلون حنا داره ب اعتقاد خودش برا موقع نامزدیش بوده میخوام بمالم ب گیسام شگون منو بگیره
الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️