دلسااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 60 عنوان دوستانی که لنز میزارن یه لحظه بیاید تروخدا 89 بازدید | 18 پست بچها شما وقتی لنز میزارین متوجه میشین یه چیزی تو چشمتونه؟من این احساسو دارم ولی سوزش و خارش ندارم طبیعیه؟ دیروز | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaftaloooo عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 545 چند وقته استفاده میکنی اولش اینجوریه بعد عادت میکنی یواش یواش مواظب باش لنزو برعکس نذاری
دلسااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 60 سعی کن لنز نزاری چشمات کم کم ضعیف میشه حیفه میشه در رابطه با سوالم پاسخ بدید ممنون🌷
دلسااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 60 چند وقته استفاده میکنی اولش اینجوریه بعد عادت میکنی یواش یواش مواظب باش لنزو برعکس نذاری تازه استفاده میکنم ولی اینطوریه که هر هفته بک بار نه که هر روزشما چه حسی دارید وقتی تو چشمتونه
دلسااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 60 من میخام بخرم ولی خیلی فوبیا دارم میترسم از چیش میترسی؟
viara عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4268 یا برعکس میذاری که در این صورت میپره بیرون یا از جاش تکون میخورهیا مارک لنزت مشکل دارهیا مهم تر از همههههه مارک محلولت "بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
دلسااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 60 یا برعکس میذاری که در این صورت میپره بیرون یا از جاش تکون میخورهیا مارک لنزت مشکل دارهیا مهم تر از ه ... یعنی این احساسم طبیعیه نیست؟بهترین مارک لنزم الوده و برعکسم نیست مایع لنزمم خوبه
دلسااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 60 اینکه کور بشم منم با اینکه میزارم چشمم و درمیارم هیچ اتفاقی بره چشمم نمیوفته بازم میترسم🤣
viara عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4268 یعنی این احساسم طبیعیه نیست؟بهترین مارک لنزم الوده و برعکسم نیست مایع لنزمم خوبه چه مدته اینجوریهمن خودم چشم چپم خییلی باگ داره اما بعد یه مدت اوکی شدمایع لنزتو حتما چک کن مارک شناخته شده باشه وگرنه خدایی نکرده تا مرز کوری میری "بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
دلسااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 60 چه مدته اینجوریهمن خودم چشم چپم خییلی باگ داره اما بعد یه مدت اوکی شدمایع لنزتو حتما چک کن مارک شناخ ... ببخشید میپرسم، منظورتون از مرز کوری چیه؟چون من میزارم در میارم مشکلی ندارم ولی فقط نمیدونم احساسی که دارم طبیعیه یا نه
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 702 میشه در رابطه با سوالم پاسخ بدید ممنون🌷 قشنگم حتما کثیفه حتما قبل لنز گذاشتن خوب بشورش
دلسااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 60 چه مدته اینجوریهمن خودم چشم چپم خییلی باگ داره اما بعد یه مدت اوکی شدمایع لنزتو حتما چک کن مارک شناخ ... من تازه خریدم تا الان ۶ بار گزاشتم هر بار هشت ساعت