2777
2789
عنوان

یه دختر مجرد تو اشنامون رفته سنو بهش گفتن حامله ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 152 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پریودام رو اصلا درد نداشتم ولی دو بار به شدت درد گرفت تو حالت عادی یهو زیر شکمم میگیره و درد میکن ...

الان بهتر شدی؟🥲

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
حالا من نمیگم این دختره حاملس ولی الان سالانه ۴۰۰۰ هزار جنین داره غیر قانونی سقط میشه همه میرن به در ...

چی بگم ...

واقعا مخصوصا تو جای کوچیکی که ما هستیم 

دختره دیگه ادم سابق نمیشه من چندساعته شنیدم خداشاهده اعصابم ریخته بهم که الکی الکی چرا باید اینجوری بشه 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
اوهوم از اون‌داستانایی که زیر‌گوشی با دختر خاله هامون تعریف میکنیم😂😂😂

آره یکی از اون داستانا هم این هست 

میدونی صغرا با ممد موتوری فرار کرد بعد پسره دختر رو برد تو بیابون ول کرد مامان بابای دختره هم ریختن سر پسره اما ممد موتوری لو نداد پلیس اومد دختر رو پیدا کرد😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

🥲 دومی رو دارمخدا لعنتش کنه خوب توضیح ندادپریودامم خیلی درد دارم ، شماهم اینطوری هستی؟

ببین ازت نمیگیرم

من نازایی داشتم میگفتم من سالمم ومشکل ازشوهرمه

تا زمانیکه باردارشدم و بچم قلبش تشکیل نشو وسقط شد،اونجا ماما گفت به خاطر مشکل شوهرت قلب نداشته

خواهرم درست جلو من برگشت گفت راستش من فک میکردم تمام نازایی ها مشکل خانوم وخواهرم الکی میگه!

خلاصه که یکم تحقیق کنید وبه خاطر خودتوکم که شده اگاهیتون رو بالاببرید

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
بمیرم براش من شنیدم یه دختر مجرد بلافاصله بعد سانس آقاین رفته استخر توی حموم نشسته کف حامله شده بردن ...

وایی اون دیگه اثباتش خیلی سخت بوده چقدر بدد 

دیگه استخر هم ادم جرعت نمیکنه بره 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
اون دیگه خیلی شوت بوده

😂😂🥲💔من چقد سادم باروم شد

شما ماما هستی ؟ ی سوال دارم

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
کاش اون دکتره از رازی بنام ازمایش بکار ت مطلع بشه 🤣

نه اخه واقعا ازمایش مینویسن 

هیچ دکتری با عمل به اینکه دختر ۱۵ سالشه و نوجوونه نمیاد یهو بگه حامله ای

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

ببین ازت نمیگیرممن نازایی داشتم میگفتم من سالمم ومشکل ازشوهرمهتا زمانیکه باردارشدم و بچم قلبش تشکیل ...

خودت میفمی چی میگی

یبار دیگه تعریف کن

۱۵ سال مگه میشه کیست؟من خودم از ماما پرسیدم گفت متاهلا میگیرنش

نه دخترخالمم ۱۸ سالشه کیست داره تازه از نوع شکلاتی 

فرقی نداره متاهل و غیر متاهل 

2810