2777
2789
عنوان

یه دختر مجرد تو اشنامون رفته سنو بهش گفتن حامله ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2664 بازدید | 152 پست
نه دیگه ربطی نداره.کیست هر کسی داره.

استرس گرفتم

علایمش چیه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

کیست که تو رحم نیست توی تخمدان میزنه.  ولی بچه و ساکش توی رحم هستن

بافت کیست و کیسه بچه فرق دارن زمین تا آسمونه. نشون یه آدم دیپلم هم بدی تفاوتش رو میفهمیده

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهمیه داران گرامی ان دیگ جانم

چ ربطی به سهمیه داره. اونایی ک خطا میکنن ک نباید ب سهمیه ربطش داد اونوقت اونایی ک بدون سهمیه ان زیر بار خطاشون راحت فرار میکنن. بعدا محاله سونو اشتباه بگه اونم دوبار. کیست و بارداری اسمون تا زمین فرق داره

ربطشو دکتره میدوسنته ک گفت بیشتر متاهلا میگیرن😐علایمش چیه؟

بیشتر متاهل ها میگیرن شما گفتی فقط متاهل ها 

درد زیر شکم تکرر ادرار انقباض 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

واقعا همینه تو پنهون کنی کی میفهمه اخه🤦🏻‍♀️متاسفانه ادم میمونه از بیسوادی مادر پدر ها به کجا پناه ...

افکار قدیمی :)

من خودم تو یه خانواده با به افکار قدیمی بزرگ شدم 

مامان بابای این دختره هم سنشون بالاس تقریبا تک بچه اس دختره 

ولی باباش پنجاه و خرده داره مامانشم پنجاه 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
بیشتر متاهل ها میگیرن شما گفتی فقط متاهل ها درد زیر شکم تکرر ادرار انقباض

🥲 دومی رو دارم

خدا لعنتش کنه خوب توضیح نداد

پریودامم خیلی درد دارم ، شماهم اینطوری هستی؟

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
حالا پدرش باید بره به پای بچه ش بیفته و طلب مغفرت کنه.بره تو مطب دکتر هم داد و بیداد کنه.

اینجور پدرا همچین شعوری ندارن.

مردامون متاسفانه بیشترشون بیشعور و حق به جانب بار اومدن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
یا حضرت حقققققالان همه نوجوونا کیست دارن بخاطر شرایط بد سبک زندگی چه ربطی به متاهلی داره

چم ماما میگفت😐

میگم پتانسیل پربازدید داشت ! فقط ساعتش ۱۲ شب نبود😅

من تاپیک نزدم که پر بازدید بشه دنبال پر بازدید شدنم نیستم😒

فقط خیلی ناراحت شدم الان شنیدم از شدتی که ذهنمو درگیر کرده بود تاپیک زدم

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
🥲 دومی رو دارمخدا لعنتش کنه خوب توضیح ندادپریودامم خیلی درد دارم ، شماهم اینطوری هستی؟

من پریودام رو اصلا درد نداشتم ولی دو بار به شدت درد گرفت 

تو حالت عادی یهو زیر شکمم میگیره و درد میکنه 

تکرر ادرار رو همیشه دارم 

بی حالم 

انقباض معده هم دارم 

مال من عفونت مثانه و رحم هست 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

من تاپیک نزدم که پر بازدید بشه دنبال پر بازدید شدنم نیستم😒فقط خیلی ناراحت شدم الان شنیدم از شدتی که ...

کاش کلا تعریف نمیکردی ، شما تو سایت پخشش کردی

اعصاب ملتم بهم ریختی

2810