نمیدونم چراانقد اویزدن این اسکلن .همش خوبی کردن این قدرنشناس بود محلشون نمیده باز اونروز مامانم با گریه میگ چرا نمیاد خونه ما چرا از ما خوشش نمیاد چرا دوماد فلانی اینجور نیس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من محل سگ نمیدم اصن نمیگه بیا نرو یاچی مامانم خودشو نصف میکنه بخاطرش
بابا نره که بهتره ...من خودم تو مناسبتا میبرمش از صب تاشب سرکاره جمعه ها رو نمیدم بره هرچی کمتر بره بهتره که مادرتم دنبال حرف هستا بگو مادر ول کن بابا کی میدونه این نمک نشناس میاد خو نت یانه.
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
وقتی میره بی احترامی یا گنده حرف میزنه ناراحتشون میکنه باز میگه بیاد بچسبه ب ما
عجب همین رفتار مادرت باعث میشه اونم اونجوری رفتار کنه واحترام نزاره ...بگو به مادرت برای اولین وآخررین بار میگم دیگه نگو چرا نمیاد هپون بهتر کمتر بیاد بی احترامی میکنه وزر میزنه.....بگو گیر بدی خودمم نمیام تا بلکه از سرش بیفته
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
چقد جالب به درک که نمیاد ،اصلا دامادو وعروسو می خوای چه کار،جزدردسر هیچی مدارن،من خودم تنهایی خونه مامانم می رم،شوهرمم دیر به دیر میاد خونه مامانم،هیچ اختلاف وجدورتی هم پیش نمیاد،به قول معروف دوری ودوستی،رفت وامد زیاد از توش به چیزی در میاد
من محل سگ نمیدم اصن نمیگه بیا نرو یاچی مامانم خودشو نصف میکنه بخاطرش
دوست داشتن کسی که زوری نیست بزار به حال خودش باشه همسرت،من هم از رفت وامد زیاد با خانواده همسرم خوشم نمیاد ،اگر رواین قضیه پافشاری کنین نتیجه معکوس داره